Wanna become a female DJ zoekt de beste beginnende vrouwelijke DJ


Eerste vrouwelijke dj competitie in Nederland

AMSTERDAM, 20100118 -- Femme X, het creatielab voor het bedenken en ontwikkelen van vrouwenproducten, organiseert samen met de female DJ Agency DJsandModels de eerste vrouwelijke dj competitie in Nederland, die talentvolle beginnende vrouwelijke dj's een springplank wil bieden naar dj/producing succes. De competitie biedt hen tevens een podium om kennis te maken met de, vaak voor de vrouw, ondoorgrondelijke en ontoegankelijke dj-wereld.

Wanna become a female DJ is een spraakmakende competitie waarbij men de ultieme mogelijkheid wordt geboden om door te breken als vrouwelijke DJ/producer.

Aan de hand van drie rondes zal beoordeeld worden of de kandidaat het nieuwe vrouwelijke dj talent is waar Nederland naar op zoek is. Zij zullen door een vakkundige jury bestaande uit o.a. DJ Marcella, DJ Joyce Mercedes, DJ Lina-ann, Tess is More en een gerenommeerd docent aan de Rockacademie worden beoordeeld.

De uiteindelijke winnares van de finale op 18 maart, zal de felbegeerde hoofdprijs winnen: Resident DJ bij Club Amnesia op Chersonissos in Kreta tijdens de zomermaanden, een free ticket voor het Amsterdam Dance Event 2010, een inschrijving bij female DJ Agency en een wildcard voor de auditieronde van de dj/dance-producer opleiding aan de Rockacademie.

De voorrondes en de finale zullen op 10,11 en 18 maart in Escape in Amsterdam plaatsvinden, die door een bekende Nederlandse presentator zal worden gehost.

Beginnende vrouwelijke dj's kunnen zich opgeven door het uploaden van een live-set op de site www.wannabecomeafemaledj.nl

Daarnaast wordt het publiek uitgenodigd via de site te stemmen op hun favoriete vrouwelijke DJ.





Ingezonden persbericht