Website helpt ondernemers en particulieren meer geld over te houden


Tips in lekentaal maken belasting aftrekken eenvoudiger

HILVERSUM, 20100118 -- De nieuwste tool om meer belastinggeld over te houden is www.belasting-aftrekken.nl. De site staat vol met tips om zoveel mogelijk belasting af te trekken. Belasting-Aftrekken.nl richt zich op iedereen in de particuliere en zakelijke markt die op zoek is naar belastingvoordeel, hulp en tips, met uitzondering van middelgrote en grote bedrijven, die vaak zelf al een adviseurteam in de gelederen hebben. Alle tips en antwoorden op vragen van bezoekers zijn gratis. Doelstelling is om iedere bezoeker ten minste 1 tip te geven waarmee hij of zij meer geld gaat overhouden.

Thema's van de site

Bezoekers vinden op de site tips over onder andere aftrekposten, belastingaangifte, inkomstenbelasting 2009, giften, koopsompolis, huis en hypotheek, aandelen en bedrijfsoverdracht.

Ondernemers namen het initiatief

Belasting-Aftrekken.nl is in 2009 opgericht door een aantal zelfstandige ondernemers die iets misten op internet. Het ontbrak hen aan een helder en voor begrijpelijk overzicht dat kan helpen om de aangifte te vergemakkelijken en uiteindelijk ook meer geld over te houden. "Met vertrouwen in elkaar en de gezamenlijke kennis van internet en exploitatie zijn we gewoon van start gegaan. En zie nu, het staat er", zo meldt Bart Bijnen - investeerder met M1 - een van de oprichters en mede-eigenaar.

Doorontwikkeling

"Maar we zijn er nog lang niet" vertelt Rob van Beek, internet strateeg met WebTopia en een van de andere initiatiefnemers. "Vanaf het eerste moment hebben we met elkaar afgesproken dat we na de lancering gaan doorontwikkelen. Doelstelling is niet de winst, maar de allerbeste worden op het gebied van tips voor particulieren en ondernemers. Wat je nu ziet is dan ook pas het begin. Als we de komende maanden de groei bereiken die we verwachten, breiden we de site in de loop van dit jaar uit en kunnen adviseurs gaan bloggen en zelf tips gaan toevoegen op onze site. De bezoeker die een vraag heeft, kan dan kiezen welke antwoord van welke adviseur hij het beste vindt en of hij met de betreffende adviseur in contact wil treden. Daarbij is lead-generatie voor de adviseurs wat we willen bereiken. Maar de goede gratis tip staat centraal".

Virale marketing

Belasting-Aftrekken maakt vooral gebruik van sociale media en internet om bezoek te genereren. Met weinig tot geen marketing geld proberen de ondernemers een zo groot mogelijk groep geĂŻnteresseerden te helpen.
Op LinkedIn heeft de groep Belasting Tips inmiddels meer dan 600 leden die iedere week 2 tips in hun mail krijgen.
Op Twitter zijn er al meer dan 900 particulieren en bedrijven die Belasting-Aftrekken volgen.

Andere manieren om belasting-Aftrekken.nl te volgen zijn

*Blog belastingaangifte2009.wordpress.com
*Facebook Groep www.facebook.com/group.php?gid=120201520731
*Hyves Groep belastingaftrek.hyves.nl
*NuJij.nl Feed www.nujij.nl/Rss/Nieuw/?user=Belasting-Aftrekken.nl
*RSS Feed Nieuws - feeds.feedburner.com/belastingaangifte-nieuws
*RSS Feed Prive - feeds.feedburner.com/belastingaangifte-prive
*RSS Feed Zakelijk - feeds.feedburner.com/belastingaangifte-zakelijk
*En natuurlijk via de site www.belasting-aftrekken.nl





Ingezonden persbericht