Gemeente Berkelland


Commissie bezwaarschriften, kamer Grondgebied vergadert op 18 januari

De commissie bezwaarschriften, kamer Grondgebied van de gemeente Berkelland houdt op 18 januari 2010 een hoorzitting in de raadzaal van het gemeentehuis in Borculo.

Agenda:

19:00 uur Behandeling van het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van 23 oktober 2009, waarbij besloten is om een bouwvergunning met ontheffing te verlenen voor het oprichten van drie vrijstaande woningen aan de Brinklaan in Ruurlo.

19:45 uur Behandeling van bezwaarschriften gericht tegen de besluiten van het college van burgemeester en wethouders van 30 september 2009 en 6 oktober 2009, waarbij besloten is om een bouwvergunning te verlenen voor het vervangen van de Kristalmuseumbrug door een basculebrug op het perceel Burgemeester Bloemersstraat 1 in Borculo en waarbij een bouwvergunning met ontheffing is verleend voor het geheel vernieuwen van de brug op het adres Muraltplein ongenummerd te Borculo.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat van de commissie bezwaarschriften, kamer Grondgebied, afdeling Intern Advies, telefoon 0545-250 597.