Politie Zeeland


---


O-099-2010 Inbraak in Tholen
Bij een inbraak in een woning aan de Bosstraat in Tholen zijn sieraden en computerapparatuur buitgemaakt.
Vermoedelijk is/zijn de dader(s) door een openstaand raam naar binnen gegaan. De inbraak heeft plaatsgevonden tussen vrijdag 15 januari 19.30 uur en zaterdag 16 januari 01.00 uur. De technische recherche van de Zeeuwse politie heeft sporenonderzoek gedaan in de woning. Ook werd een buurtonderzoek gedaan.

W-100-2010 Aanrijding met letsel, Middelburg
Afgelopen zaterdagavond is een ongeluk gebeurd op de kruising Groene Woud/Koestraat in Middelburg.
Omstreeks 19.00 uur wilde een 27-jarige Middelburgse automobiliste de kruising oversteken. Het verkeerslicht gaf groen, dus de weg zou vrij moeten zijn. Er kwam echter van links een 21-jarige automobilist uit Vlissingen. Hij negeerde het rode verkeerslicht dat voor hem brandde en hierdoor kwamen beide voertuigen met elkaar in aanrijding. Twee Middelburgers die bij de vrouw in de auto zaten, zijn met onbekende verwondingen opgenomen in het ziekenhuis. De auto van de vrouw is weggesleept door een takelbedrijf.

O-101-2010 Auto over de kop, niemand gewond
Zondagmiddag reed een gezin bestaande uit vader, moeder en twee kinderen, over de A58, ter hoogte van Kapelle.
Hier miste de vader (52-jarige Goesenaar) de afslag, raakte de auto vervolgens een verkeersbord, reed het talud af en kwam op zijn kop in een sloot tot stilstand. Wonder boven wonder raakte niemand gewond. De moeder, een 48-jarige Goese, is ter observatie naar het ziekenhuis gebracht, maar kon later weer naar huis. Verdere gegevens zijn niet bekend.