Ingezonden persbericht


Van de Scheur Logistiek en IT-Ernity bieden samen one-stop-shop voor webwinkels

Beide bedrijven met e-fulfilment-stand aanwezig op Webwinkel Vakdagen in Utrecht

Vianen, 18 januari 2010 - Logistiek dienstverlener Van de Scheur Logistiek gaat een strategische samenwerking aan met IT leverancier IT-Ernity. Beide bedrijven combineren hun e-fulfilment-totaaloplossingen. Van de Scheur Logistiek en IT-Ernity nemen zowel het bouwen van de webwinkel als het verwerken van bestellingen inclusief voorraadbeheer en levering aan de klant op zich. Webwinkels krijgen hiermee een one-stop-shop op het gebied van e-commerce en kunnen zich volledig richten op hun kerntaak: de webwinkel zelf. Van de Scheur Logistiek en IT-Ernity presenteren hun gecombineerde totaaloplossingen op 20 en 21 januari 2010 op de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs in Utrecht (standnummer A046).

Webwinkeliers kunnen hun logistieke processen volledig uitbesteden en gebruikmaken van de Service Portal die Van de Scheur Logistiek en IT-Ernity samen hebben ontwikkeld. Deze portal is direct gekoppeld aan de webwinkel en biedt diverse diensten, zoals voorraadbeheer (24 uur per dag inzichtelijk), orderbeheer en verkoopstatistieken. IT-Ernity kan voor webwinkeliers in spe ook een webwinkel op maat bouwen. IT-Ernity zorgt voor alle koppelingen tussen bestaande of in opdracht gebouwde webwinkels met de logistieke processen van Van de Scheur Logistiek. De webwinkelier kan zich op deze manier geheel richten op zijn core-business: het verkopen van producten en/of diensten.

"Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen van professionele en goed vindbare webshops: van front-end tot en met de achterliggende administratieve processen", zegt Sebastiaan de Koning, algemeen directeur van IT-Ernity. "Wij zijn zeer verheugd dat we door de samenwerking met Van de Scheur Logistiek daar nu ook logistieke dienstverlening aan kunnen toevoegen, zodat we een compleet one-stop-shop-pakket aan webwinkeliers kunnen bieden."

"Met onze e-fulfilment-diensten bieden we onze klanten een compleet geïntegreerd logistiek systeem voor webshops", zegt Hanno van de Gronden, Business Development Manager bij Van de Scheur Logistiek. "Hiervoor koppelen we een e-fulfilment-module aan de internetwinkel. Deze module communiceert automatisch met onze Service Portal, waardoor we het complete proces tussen frond-end en back-end stroomlijnen. Dit maakt een zeer snelle en betrouwbare levering van producten aan webwinkelklanten mogelijk."

Meer informatie over de Service Portal is te vinden op www.vandescheurlogistiek.nl/Service-Portal. Meer informatie over de Webwinkel Vakdagen is te vinden op: www.webwinkelvakdagen.nl.

####
Over IT-Ernity
IT-Ernity ontwikkelt professionele, resultaatgerichte oplossingen voor bedrijven en instellingen op het gebied van internet, software, communicatie, reclame en marketing. Dit doet het bedrijf sinds 1999. IT-Ernity wil meer zijn dan een leverancier en richt zich op een snelle en gegarandeerde ROI. Het bedrijf stelt niet alleen de wensen van zijn klanten centraal, maar kijkt ook naar die van de doelgroep van zijn klanten. IT-Ernity zet in op een zorgvuldige en open manier van samenwerken, die terug te vinden is in de korte lijnen, de grote mate van toewijding en de inzet om de doelen van klanten te verwezenlijken. IT-Ernity maakt onder andere gebruik van de volgende databases: MSSQL, Oracle, MySQL en Progress, en van de volgende programmeertalen: asp.net, Java, Javascript, xml, C#., php, ajax, ror en perl. Voor meer informatie: www.it-ernity.nl.

Over Van de Scheur Logistiek
Van de Scheur Logistiek is een traditioneel familiebedrijf dat met zijn tijd meegaat. Van de Scheur Logistiek werd in 1956 opgericht door Gijs van de Scheur. In 1966 maakte Gijs van de Scheur de overstap naar Vianen en opende daar een opslag- en distributiebedrijf. Daarmee werden de fundamenten van het huidige bedrijf gelegd, dat sinds 2002 ook bestaat uit een beveiligd warehouse in Lelystad. Met een team van specialisten zorgt Van de Scheur Logistiek voor de uitvoering van alle logistieke uitdagingen. Met de combinatie Logistic Fulfilment, Marketing Fulfilment, Fashion Fulfilment, E-Fulfilment, Value-Added Logistics en High-Service-transport & -logistics heeft Van de Scheur Logistiek het 'one-stop-shopping'-concept in huis. Betrouwbaarheid, efficiëntie, flexibiliteit en transparantie zijn daarbij de uitgangspunten. Voor meer informatie: www.vandescheurlogistiek.nl.