Gemeente De Wolden


Persbericht


Zuidwolde, 18 januari 2010


De gemeente De Wolden brengt gemeentegids 2010 uit


Deze week (18 tot en met 23 januari 2010) vindt de huis-aan-huis-verspreiding plaats van de gemeentegids 2010 van de gemeente De Wolden. Bij de gids zit een overzichtelijke Afvalwijzer.


De gemeente laat de gemeentegidsen bezorgen bij alle huishoudens. Ook op adressen met een Nee/Ja-sticker en Nee/Nee-sticker op de brievenbus. Wie geen gemeentegids heeft ontvangen, kan contact opnemen met de gemeente, tel. 14 0528 of een exemplaar afhalen in het gemeentehuis. Ook is de gids op te vragen via dewolden.nl/ Gemeentewinkel/Gemeentegids.

Binnenkort is de nieuwe gemeentegids ook weer te vinden op dewolden.nl. Voordeel van de digitale versie van de gemeentegids is dat de gegevens bij wijziging direct aangepast worden door de uitgever. Bezoekers kunnen op deze manier de meest recente informatie raadplegen, over bijvoorbeeld sportverenigingen, culturele instellingen en gezondheidszorg.

Instanties die wijzigingen en/of aanvullingen hebben voor de volgende gemeentegids, kunnen deze schriftelijk of digitaal doorgeven aan De Kleine Media BV, afd. redactie, Postbus 463, 1740 AL Schagen, tel. (0224) 210990, email: dewolden@dekleinemedia.nl. Dit bedrijf zorgt ervoor dat de tussentijdse wijzigingen direct worden aangebracht in de digitale versie en neemt de wijzigingen mee voor het up-to-date maken van de 'papieren' versie van de gemeentegids van 2011.


Noot van de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met cluster communicatie, tel. (0528) 378241.



---- --