Persbericht

18 januari, 2010

Ewald Hofman nieuwe Microsoft MVP bij Avanade

Ewald Hofman, senior consultant bij Avanade Nederland, is op 1 januari 2010 uitgeroepen tot Microsoft Most Valuable Professional (MVP). Hij krijgt de waardering voor zijn vrijwillige bijdrage aan de Visual Studio Team System (VSTS)-community. VSTS is een oplossing voor voorspelbare en gecontroleerde softwareontwikkeling van Microsoft. Hofman is de zesde MVP binnen Avanade Nederland.

"De afgelopen jaren heb ik me veelvuldig ingezet voor de VSTS-community door middel van mijn activiteiten binnen online forums, het schrijven van artikelen, het geven van presentaties en voornamelijk het delen van kennis", aldus Ewald Hofman. "De ervaring die ik daarmee opdoe deel ik met de community. Al deze zaken zijn door Microsoft geëvalueerd en naar aanleiding daarvan ben ik uitgeroepen tot MVP."

"De MVP-waardering wordt toegekend aan buitengewone technische experts", aldus André Huizing, general manager bij Avanade Nederland. "Waar het om gaat is dat zij hun kennis delen met anderen en een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de Microsoft-technologie. Dit heeft Ewald de afgelopen jaren zeer sterk gedaan en verdient daarom ook deze onderscheiding."