Ingezonden persbericht


Mark Stadhouders benoemt tot Country Manager Navigon Benelux

Amsterdam, 18 januari 2009 - Navigon AG, de internationale marktleider in navigatiesoftware voor mobiele telefoons en fabrikant van navigatiesystemen voor in de auto, heeft Mark Stadhouders aangesteld als Country Manager voor de Benelux.

Mark Stadhouders heeft een achtergrond in verschillende managementposities binnen de telecommunicatie- en navigatiesector. Zo was hij eerder General Manager Content en Services bij TomTom en Marketing Manager bij Orange. Zijn carrière bij Navigon begon in januari 2007 op het hoofdkantoor in Hamburg als Manager Strategie en Corporate Development.

Voor 2010 richt Mark Stadhouders zich, als Country manager voor de Benelux, op een verdere groei. "De markt vraagt om innovatie en dat is waar Navigon voor staat. We zijn een pionier en staan voor veilig en voorspelbaar navigeren. Aan mij de taak om iedereen in de Benelux met onze professionele navigatiesystemen kennis te laten maken," aldus Mark Stadhouders.

Het afgelopen jaar heeft de navigatiemaker enorme sprongen gemaakt in de Benelux, met name voor navigatie op de mobiele telefoon. Consumenten waarderen de continue verbeteringen en innovaties en dat maakt Navigon de marktleider op dit gebied. Nog onlangs heeft de Consumentenbond de Navigon 1310 als beste koop aangemerkt.

Het internationale Navigon, met haar hoofdkantoor in Duitsland, ontwikkelt al sinds 1991 navigatiesystemen en navigatiesoftware voor de automotive industrie en sinds 2007 ook onder eigen merk.

###

Over NAVIGON:
Het internationale Navigon AG, met een Duitse achtergrond, is een van de toonaangevende leveranciers van navigatiesystemen. Navigon staat voor hoge kwaliteit GPS-navigatie op Pocket PC's, PNDs en mobiele telefoons dankzij de samenwerking met gerenommeerde fabrikanten van consumentenelektronica. Daarnaast levert het ook professionele navigatieoplossingen zoals driver-assistance functies voor de automotive OEM-markt. Navigon is opgericht in 1991 en heeft meer dan 400 werknemers bij vestigingen in Azië, Europa en Noord-Amerika. - Navigon. And the world is yours.

Voor meer informatie over NAVIGON kijkt u op www.navigon.com

Daarnaast kunt u ons online volgen via:
Twitter: http://www.navigon.com/twitter
Flickr: http://www.navigon.com/flickr
YouTube: http://www.navigon.com/youtube
Facebook: http://www.navigon.com/facebook