The Black Eyed Peas op 19 mei 2010 in het Sportpaleis

18/01/2010 15:06

GREENHOUSE TALENT bvba

Het muzikale succesverhaal van 2009 was ongetwijfeld de internationale triomftocht die The Black Eyed Peas doorheen de charts maakten. De knallers Boom Boom Pow (12 weken op één) en I gotta Feeling (14 weken op één) wisselden elkaar af op de eerste plaats in de Billboard Hot 100.

Een truc die hen maar door vier groepen is voorgedaan. Met het feit dat ze een half jaar die eerste plaats bezet hielden, vestigden ze zowaar een nieuw record in de geschiedenis van de Hot 100. Ook de full cd The E.N.D. (afkorting voor The Energy Never Dies) werd ondertussen in heel wat landen goud of platinum.

Om dit succes te vieren zullen will.i.am, apl.de.ap, Taboo and Fergie in 2010 het podium delen tijdens een zeer ambitieuze wereldtournee. Van de 100 geplande concerten tijdens The E.N.D. World Tour 2010 is er maar één in de Benelux gepland, meer bepaald op 19 mei 2010 in het Sportpaleis te Antwerpen.

Tijdens de concerten wil de groep een exclusieve partysfeer oproepen met een gezonde mix van livenummers en opwindende DJ sets. Ook will.i.am heeft beloofd om achter de draaitafels plaats te nemen. Het is de bedoeling om het grote Sportpaleis om te toveren tot een intieme broeierige club. Samen met hun publiek willen The BEP bewijzen dat oprechte energie nooit uitdooft. Met de eerder vermelde hits en nummers als Meet Me Halfway, Don't Phunk with My Heart, Pump it, Let's Get It Started of My Humps moet dit zeker lukken.

Naast successen met de groep (Elephunk, Monkey Business en The E.N.D) proefden Fergie (The Dutchess met Fergalicious en Big Girls don't Cry) en will.i.am (Songs about girls) ook van het solosucces. Het engagement van will.i.am (hij ondersteunde Barack Obama openlijk met een aantal nummers waarvan Yes We Can en It's A New Day de bekendste zijn) wordt tijdens deze tour doorgetrokken. De ticketprijzen blijven democratisch en de tour zal een 'groen' karakter hebben.

De voorverkoop voor dit uniek evenement gaat van start op 22 januari om 9u00.

Geïnteresseerden kunnen maar beter eerst hun tickets bestellen en dan pas hun dansschoenen aantrekken.

Internet: www.blackeyedpeas.com

WANNEER? WAAR?

19/05/2010 - Sportpaleis, Antwerpen - 20u30

Tickets info:

60¤ (golden pit) - 55¤ (pit) - 50¤ - 45¤ - 40¤

Alle prijzen + 0,50¤ contributie openbaar vervoer

Bestellen via www.teleticketservice.com telefoon 070 345 345

Verkoop start op 22 januari om 09u00

<MEDIA INFO>

Greenhouse Talent

Media info: Katrijn Van Meervenne +32 (0) 9 220 99 45

katrijn@greenhousetalent.be

Bio & fotomateriaal: www.greenhousetalent.be/media

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel