Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Inloophuis Laurens Cadenza van start

19 januari opent Laurens Cadenza haar inloophuis.

Het inloophuis is een ontmoetingsplek voor mensen met kanker en hun naasten. Er is een programma met ontspannende activiteiten, workshops en themagesprekken.

Kanker, hoe nu verder?
Voor veel mensen staat de wereld na het krijgen van de diagnose kanker even stil. Kanker verandert je hele leven, opeens lijkt niets meer vanzelfsprekend. Hoe moet het verder? Hoe gaan anderen hiermee om? Bij het inloophuis van Cadenza
kunnen patiënten én hun partners, familieleden en vrienden terecht met al hun vragen.

Wat is een inloophuis?
Een inloophuis biedt kankerpatiënten en hun naasten een plek om elkaar te ontmoeten, een plek om even bij te tanken. In het inloophuis kun je jezelf zijn: praten, luisteren of zwijgen. Er worden regelmatig themagesprekken met lotgenoten georganiseerd. Tevens is er een programma met ontspannende activiteiten. Vrijwilligers heten de gasten van harte welkom. Inloophuis Cadenza is elke dinsdag geopend van 10.00 uur tot 15.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig.

Inloophuizen Rotterdam
Rotterdam beschikt over drie inloophuizen: De Boei (Weimansweg 70-72), De Regenboog (Oude Dijk 15) en Cadenza (Oosterhagen 239). Ieder inloophuis heeft een eigen programma. Kijk voor het actuele overzicht van activiteiten op de website van het betreffende inloophuis of vraag telefonisch informatie aan. Belangstellenden kunnen geheel vrijblijvend binnenlopen of een afspraak maken voor een rondleiding en/of een persoonlijk gesprek.

Informatie
Neem voor meer informatie contact op met Joke Deelen, T 010 7535800 of kijk op www.laurens.nl > Cadenza. Cadenza is gevestigd aan de Oosterhagen 239, 3078 CL Rotterdam.