Gemeente Overbetuwe


Inloopmiddag en -avond Landschapsontwikkelingsplan en Bestemmingsplan Buitengebied

---

De gemeente organiseert, voorafgaand aan het ter inzage leggen van het voorontwerp bestemmingsplan Buitengebied en het Landschapsontwikkelingsplan, een inloopmiddag en -avond. Datum: 19 januari
Locatie: Wapen van Valburg, Tielsestraat 69 te Valburg.

Inwoners en andere belanghebbenden zijn tussen 14.00 en 17.00 uur en tussen 18.00 en 21.00 uur van harte welkom. Op ieder half uur (14.30 uur, 15.30 uur etc.) is er een korte presentatie van het bestemmingsplan en op elk heel uur een presentatie van het LOP (15.00 uur, 16.00 uur etc.). Op de bijeenkomst beantwoorden wij graag uw vragen.

Het bestemmingsplan Buitengebied en het Landschapsontwikkelingsplan zijn parallel aan elkaar opgesteld. Het bestemmingsplan Buitengebied is het juridische kader voor de ruimtelijke kwaliteit in het buitengebied. Het Landschapsontwikkelingsplan is één van de toetsingskaders voor ontwikkelingen die niet passen in het bestemmingsplan Buitengebied. Met het Landschapsontwikkelingsplan wil de gemeente vooral door stimulering en op basis van vrijwilligheid de landschappelijke kwaliteit van het buitengebied verbeteren.