Gemeente Bodegraven

(07-01-2010)

Koeien achter de publieksbalie

Net als in 2009, kunt u ook in 2010 weer volop genieten van diverse kunst in het gemeentehuis. Vanaf maandag 4 januari exposeert Nelleke van Walbeek. Zij is in Breukelen geboren op een boerderij en dat zie je terug in haar kleurrijke schilderijen. Dieren, zoals koeien, paarden en honden zijn vaak het thema in haar werk.

Nelleke maakt naast natuurimpressies ook prachtige portretten van mensen. Zij heeft bij diverse kunstenaars schilderlessen gevolgd. Inmiddels heeft ze een heel eigen stijl ontwikkeld met vlotte kleurrijke streken, meestal met acrylverf maar ook met olieverf. "Het is heerlijk om op grote doeken te werken, maar in een stal of schuur is het praktischer om wat kleiner werk te maken", aldus Nelleke. Op haar website www.nellekevanwalbeek.nl vindt u meer informatie en kunt u nog meer van haar schilderijen bekijken.

Heeft u interesse in één van de doeken of wilt u meer informatie? U kunt vrijblijvend een mail sturen naar nelleke@nellekevanwalbeek.nl. Het werkt van Nelleke van Walbeek is tot en met eind februari te zien achter de publieksbalie in het gemeentehuis.