Politie Gelderland-Zuid

Verdachten vast na mishandeling

Zaltbommel, 19-01-2010 o Maandagmiddag heeft de politie twee mannen aangehouden op verdenking van mishandeling. Deze mishandeling vond plaats op de Oude Stationsweg in Zaltbommel; daarbij werd een 26-jarige man geslagen in zijn gezicht, een ander bij de keel gegrepen. De aangehouden verdachten zijn 20- en 32 jaar oud en afkomstig uit Zaltbommel en Den Bosch.

Het slachtoffer sprak beide verdachten aan, toen een van hen tegen de auto van zijn broer sloeg. Het slachtoffer werd hierop enkele keren in zijn gezicht geslagen. Toen dienst broer hierop uit de auto wilde komen, werd hij bij de keel gegrepen en terug de auto ingeduwd.. De verdachten liepen daarna weg.

Politieagenten zochten de directe omgeving af. Dankzij een alerte, onbekend gebleven, getuigen, werden de politiemensen gedirigeerd naar het Thorbeckeplein, waar beide verdachten zijn aangetroffen en aangehouden.

Getuige gezocht

De geslagen man heeft aangifte gedaan van mishandeling tegen beide verdachten. Politieagenten hebben met enkele getuigen gesproken. Op dit moment wil de recherche die deze zaak onderzoekt, graag in contact komen met de onbekend gebleven getuige/ beller. Hebt u informatie over deze zaak? Bel dan de politie via telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie melden via telefoonnummer 0800-7000 bij "Meld Misdaad Anoniem".
(1)

Laatst gewijzigd 19-01-2010 12:34 | © Regio Gelderland-Zuid |