Politie Brabant Zuid-Oost

Politie zoekt getuigen van ongeval scooter te water

Mariahout, 19-01-2010 o De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben van een ongeval waarbij een 61-jarige vrouw met haar scooter in een sloot terecht kwam.

Dit gebeurde maandagavond rond 22.00 uur op de Broeksteeg. De vrouw reed daar op haar scooter, toen een auto haar afsneed. De scooter werd door deze manoeuvre niet geraakt, echter de vrouw raakte hierdoor van de weg en belandde vervolgens met haar scooter in de sloot. Hier kon zij niet zelfstandig uit komen en heeft enkele uren om hulp geroepen. De automobilist reed in de richting van Son. Er zijn daarna verschillende auto's voorbij gereden. Uiteindelijk hoorde een buurtbewoner het slachtoffer om hulp roepen en kon de hulpdiensten inschakelen. Het slachtoffer is met onderkoelingsverschijnselen naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie is op zoek naar getuigen en/of de automobilist(e) die op maandagavond omstreeks 22.00 uur over de Broeksteeg reed. Neemt u contact op met politie Gemert-Bakel en Laarbeek via 0900-8844. U kunt ook anoniem een melding doorgeven via 0800-7000.