Gemeente Zevenaar


19-01-2010: Vertrek gemeentesecretaris Adrie van Kessel

Sinds 13 mei 2002 is de heer drs. A.W.G.J. (Adrie) van Kessel als gemeentesecretaris in dienst van aanvankelijk de âoudeâ gemeente Zevenaar en na de fusie met de voormalige gemeente Angerlo met ingang van 1 januari 2005 ook van de ânieuweâ gemeente Zevenaar. In deze periode heeft hij niet alleen als gemeentesecretaris/algemeen directeur maar ook als secretaris van de Liemerse Muziekschool, het Streekarchivariaat De Liemers en Doesburg en het Contact Liemerse Gemeenten zijn verdiensten gehad. In deze periode zijn onder zijn leiding o.a. het proces van gemeentelijke herindeling en de fusie van de muziekschool met het theater met succes afgerond en is een proces van verdere organisatieontwikkeling gestart.

In de loop van dit laatste proces is in gezamenlijk overleg vastgesteld dat voor het verder doorontwikkelen van de organisatie een andere vorm van leidinggeven en een andere persoon van gemeentesecretaris/algemeen directeur de voorkeur verdient. In dit verband is al eerder overeengekomen dat de heer Van Kessel zijn werkzaamheden als gemeentesecretaris/algemene directeur van Zevenaar zal neerleggen en zijn loopbaan elders zal voortzetten, waarbij het college hem zal faciliteren.

In aansluiting hierop is nu in goed overleg overeengekomen dat de heer Van Kessel met ingang van 15 januari 2010 zijn dienstverband met de gemeente Zevenaar zal beëindigen en zijn loopbaan zal voortzetten door als interimmanager in dienst te treden van P&O Service Groep.