Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 19-01-2010

Roosendaler met openstaande boetes en wapenstok

ROOSENDAAL: De politie heeft vannacht omstreeks 01.00 uur op de Bovendonk een 23-jarige Roosendaler aangehouden nadat bij hem in de auto voor de bijrijdersstoel een wapenstok was aangetroffen. De verdachte bleek bovendien nog 480 euro aan boetes te hebben openstaan. Deze boetes zijn door hem betaald. Voor het wapenbezit heeft hij een proces-verbaal gekregen. Hij vertelde dat hij de wapenstok van een zus cadeau had gehad.

Roosendaalse bromfietser zonder helm en onder invloed

ROOSENDAAL: Het rijden zonder helm is een 17-jarige Roosendaalse bromfietser duur komen te staan. Hij werd door een agent gisteravond omstreeks 20.15 uur op de Brugstraat gecontroleerd. Hij bleek niet alleen zonder helm te rijden, hij was ook nog eens fors onder invloed van alcohol. Hij blies 680 ugl. Hij verklaarde dat hij zeven flesjes bier had gedronken. Hij kan voor beide zaken een proces-verbaal tegemoet zien.

Arrestatie voor drugsbezit

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft maandagmiddag omstreeks 15.30 uur op de Zuid-Oostsingel een 50-jarige man aangehouden voor drugsbezit. De agenten controleerden de man omdat hij zich zenuwachtig gedroeg en wegrende toen er een surveillance auto de straat in reed. Hij had een zakje met daarin 41 gram aan hennep bij zich. Hij kreeg 230 euro boete.

Bromfietser gewond bij eenzijdig verkeersongeval

HOEVEN: Een 16-jarige jongen uit Langeweg is maandagmiddag omstreeks 17.00 uur gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval op de Poldersdijk. Hij raakte door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en reed tegen een boom aan de rechterzijde van de weg. Hij is aanvankelijk met een ambulance naar een ziekenhuis in Roosendaal vervoerd, later op de avond is hij overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg. Vandaag bleek dat hij onder meer aangezichtsletsel en een beschadigde nier heeft.

Verlichtingscontrole in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft vanmorgen van omstreeks 07:30 uur tot 08.15 uur een verlichtingcontrole gehouden op twee locaties in Bergen op Zoom. Op de Borgvlietsedreef zijn 20 mensen bekeurd omdat zij geen verlichting voerden. In de Antwerpsestraat weg kregen 11 mensen een bon.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 19-01-2010 15:05 | © Regio Midden en West Brabant |