Politie Gelderland-Zuid

Getuigen gezocht van beroving

Nijmegen, 19-01-2010 o Maandagavond rond 19.15 uur probeerde een nog onbekende man een 62-jarige vrouw op de Scholenhof te beroven van haar tas. De politie onderzoekt deze poging tot beroving en zoekt getuigen.

De vrouw liep op bovengenoemd tijdstip door de Derde Walstraat in de richting van de Scholenhof, toen ze plotseling werd aangevallen door een jonge man. De dader probeerde de tas van de vrouw af te pakken en trok zo hard aan de tas, dat de 62-jarige ten val kwam. De vrouw weigerde de tas af te geven en bleef tegen de dader schreeuwen. Twee getuigen kamen op het geschreeuw van de vrouw af en schoten haar te hulp. De dader ging er daarop via de Derde Walstraat vandoor in de richting van Kelfkensbos.

Van de dader is het volgende signalement bekend:

- tussen de 20 en 25 jaar oud

- normaal postuur

- donker haar

- hij droeg een zwarte muts

- en een grijs/blauw horizontaal gestreepte trui

Hebt u op bovengenoemd tijdstip iets gezien in de omgeving van de Scholenhof of later in de omgeving van de Derde Walstraat of Kelfkensbos? Neem dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem informatie geven via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.
(10)

Laatst gewijzigd 19-01-2010 16:48 | © Regio Gelderland-Zuid |