Twitterveiling voor Haïti

19/01/2010 17:09

Omroep MAX

Hilversum, 19 januari 2010

Twitterveiling voor Haïti

In het kader van de landelijke actie voor Haïti draagt Omroep MAX bij in de vorm van een Twitterveiling (www.twitterveiling.nl).

In aanloop naar de landelijke actiedag voor Haïti, is er een Twitterveiling georganiseerd. Op initiatief van Jessica de Kok, ook bekend als twitteraar Kaat Mossel, en Jan Slagter is de actie opgezet.

De Twitterveilging steunt niet alleen giro 555, maar ook de Orde van Moeder Teresa. Deze organisatie is al vele jaren actief op Haïti en zet zich met een kleine groep in voor de opvang van de meest kwetsbare mensen. Want voor wezen, bejaarden en lichamelijk- en geestelijk gehandicapten zijn in een land als Haïti nauwelijks kansen en mogelijkheden.

Bekende Nederlanders bieden bijzonder items aan op Twitterveiling.nl. Bert van der Veer biedt een avondje meekijken in de regie van Pauw en Witteman, met het CDA kunt u een meevaren in de luchtballon en Femke Halsema heeft een rondleiding in de Tweede kamer in de aanbieding. De Twitterveiling is vanaf nu online. Op de site kan iedereen iets plaatsen en een bod uitbrengen. De Twitterveiling is open voor aanbod en biedingen tot 31 januari 2010.

In Tijd voor MAX van dinsdag 19 januari praten we over de veiling met Jan Slagter en Jessica de Kok.

http://www.twitterveiling.nl/





http://www.twitterveiling.nl