Gemeente Oirschot

Stand van zaken MFA Spoordonk

In de week tussen kerst en oud en nieuw hebben we een nieuwsflits verspreid in Spoordonk met daarin de laatste stand van zaken rondom het MFA Spoordonk. Helaas hebben we gemerkt dat weinig mensen deze nieuwsflits hebben gelezen en dat vinden we erg jammer.

Omdat we de inwoners van Spoordonk toch graag goed willen informeren hebben we de nieuwsbrief op onze website www.oirschot geplaatst, en op de website van dorpscafé, www.dorpscafespoordonk.nl. Op deze manier is de informatie voor iedereen beschikbaar.

Â

Inloopavond

We kunnen ons voorstellen dat u het prettig vindt om nog eens van iemand van de gemeente uitleg te krijgen over wat er nu precies allemaal gaat gebeuren en hoe het mogelijk allemaal gaat gebeuren. Daarom organiseren we op dinsdag 19 januari een inloopavond in Den Deel, tussen 18.00 en 19.00 uur. U bent van harte welkom.

Â

Meer weten?

Heeft u tussentijds toch vragen over het project, neem dan gerust contact op met de projectmanager Caroline Smets, telefoon (0499) 583 333, e-mail info@oirschot.nl. Zij helpt u graag verder!