Dienstenbond CNV

Nieuws

13 januari 2010

Uitnodiging ledenvergadering Sociaal Plan Swets

Het heeft even geduurd, maar inmiddels is een aantal keer gesproken met de directie en beide vakbonden, waaronder CNV Dienstenbond/Media. De reorganisatie waarbij enerzijds 72 arbeidsplaatsen in Nederland vervallen en waarbij tegelijkertijd weer 20 nieuwe arbeidsplaatsen ontstaan, kent een sociaal plan dat in afwijking van vorige keren nu wel met de vakbonden is afgesproken. In de basis is het plan niet fundamenteel gewijzigd.

Een en ander heeft geleid tot een aangepast sociaal plan dat wij graag aan u toelichten. De tekst van het sociaal plan wordt aan het eind van de week beschikbaar gesteld via de werkgever.

In overleg met de directie is besloten dat wij een ledenvergadering FNV en CNV kunnen houden op: 19 januari om 10.00 uur bij Swets in Lisse.

De arbeidsmarkt is op dit moment erg lastig, voor CNV reden om aan te dringen op extra activiteiten rond begeleiding naar ander werk. De wijzigingen zitten dus niet in de hoogte van het plan, maar veel meer in extra outplacementactiviteiten of arbeidsmarkt oriëntatie en andere zaken die relevant zijn.

Wij zien u graag op de 19^e om 10.00 uur in Lisse. Binnen het bedrijf zijn de klantenkamers gereserveerd.

Graag tot dan.

Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u deze stellen of melden aan Richard Leloux, (r.leloux@remove-this.cnvdibo.nl)