Nieuwe Diskeeper 2010 krijgt het logo “Certified for Windows Server 2008 R2”

CRAWLEY, Engeland--(BUSINESS WIRE)-- 20100119 --

Diskeeper Corporation, Innovators in Performance and Reliability technologies® heeft vandaag aangekondigd dat de EnterpriseServer Edition van haar onlangs gelanceerde prestatiesoftware Diskeeper® 2010 het logo “Certified for Windows Server® 2008 R2” heeft gekregen. Het logoprogramma “Certified for Windows Server 2008 R2” is ontworpen voor toepassingen die van cruciaal belang zijn voor de dagelijkse activiteiten en het beheer van een bedrijf en heeft als doelstelling te garanderen dat Microsoftklanten de best mogelijke prestaties krijgen van hun serverinfrastructuur. Alleen oplossingen die voldoen aan de hoogste technische normen van Microsoft met betrekking tot stabiliteit, veiligheid, betrouwbaarheid, beschikbaarheid en platformcompatibiliteit krijgen het Certified for Windows Server 2008 R2-logo.

De prestatiesoftware EnterpriseServer van Diskeeper 2010 is essentieel voor servers met hoge capaciteit, met inbegrip van multi-terabytesystemen. Het doel is in het bijzonder het herstel en behoud van het prestatie- en betrouwbaarheidsniveau van grote servers, met inbegrip van SAN's, RAID-sets en NAS-systemen.

Dankzij een nieuwe revolutionaire technologie, de fragmentatiepreventie van IntelliWrite, schrijft Diskeeper 2010 op een intelligente manier bestanden naar de schijf en vermijdt zo tot 85% van de fragmentatie vóór die kan plaatsvinden. Diskeeper 2010 gaat met bedrijfsnetwerkprestaties veel verder dan wat met defragmentatie alleen kan worden bereikt. Door preventie te combineren met de geavanceerde functies van Diskeeper 2010, wordt een tot nu toe ongekend niveau van systeemefficiëntie bereikt. Er wordt ook aanzienlijk bespaard door de verlaging van energieverbruik en afkoeling - meer nog dan met oudere defragmentatiemethoden.

Diskeeper 2010 EnterpriseServer, nu met het logo Certified for Windows Server 2008 R2, biedt de meest geavanceerde technologie aan om te garanderen dat servers genieten van verbeterde prestaties en betrouwbaarheid, een langere levensduur en een lager energieverbruik. Om een gratis proefversie van Diskeeper 2010 EnterpriseServer te verkrijgen, klik op www.diskeeper.com of bel +44 (0) 1293 763 060 om met een van onze vertegenwoordigers te spreken.

Over Diskeeper Corporation—Innovators in Performance and Reliability Technologies®:

CIO's, IT-managers en systeembeheerders van Global Fortune 1000- en Forbes 500-ondernemingen vertrouwen op Diskeeper®-software voor ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid voor hun bedrijfslaptops, -desktops en -servers. Diskeeper 2010 is het enige product dat fragmentatie voorkomt, nog vóór het gebeurt. Daarnaast biedt Diskeeper Corporation Real-Time Data Protection and Real-Time Data Recovery™ met Undelete® data recovery software (www.undelete.com). Door “instant-on” opstarten aan te bieden met de HyperBoot-technologie kunnen netbooks en laptops uitgeschakeld worden zonder productietijd te verliezen die andere gebruikers wel verliezen wanneer ze wachten tot hun systeem opstart (www.diskeeper.com/hyperboot/). Daarnaast zorgt InvisiTasking ervoor dat elk proces totaal onzichtbaar op de achtergrond kan plaatsvinden, gebruikmakend van systeemhulpbronnen die op dat ogenblik inactief zijn (www.invisitasking.com).

© 2010 Diskeeper Corporation. Alle rechten voorbehouden. Diskeeper, Undelete, IntelliWrite, InvisiTasking, Hyper-Boot, The Only Way To Prevent Fragmentation—Before It Happens, real-time data protection and real-time data recovery en Innovators in Performance and Reliability Technologies zijn handelsmerken van Diskeeper Corporation. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Diskeeper Corporation Europe
Céline Bouquillon, +44 (0) 1293 763 060

c.bouquillon@diskeeper.co.uk