Telepage lanceert nieuwe bedrijfsfilm


UDEN, 20100119 -- Distributeur Telepage presenteert zich in een nieuwe bedrijfsfilm op de eigen website. De film is opgesplitst in drie onderdelen, namelijk Telepage Solutions, Telepage Distributie en TPS, zodat de kijker in vogelvlucht te zien krijgt waar de drie bedrijfsonderdelen van Telepage zich als organisatie mee bezig houden.

Unieke samenstelling door 3 pijlers
Telepage Solutions heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een zeer sterke distributeur van totaaloplossingen met de nadruk op messaging, security, draadloze telefonie en zorgsystemen, die zijn afgestemd op de Nederlandse gezondheidszorg, justitie, industrie en utiliteit. Daarnaast bezit Telepage Distributie als distributeur van communicatiesystemen, zoals Avaya, de kennis en vaardigheden om de techniek en ontwikkeling te vertalen naar de klantbehoefte. Telepage Professional Services, kortweg TPS, ondersteunt de resellers van Telepage op het gebied van implementatie, service, training en consultancy.

Telepage
Met de bedrijfsfilm wil Telepage onder andere haar eigen naamsbekendheid vergroten, maar ook duidelijk de unieke samenstelling- én werking van de drie bedrijfsonderdelen weergeven. Telepage is ervan overtuigd, dat deze 3-eenheid een perfecte ondersteuning biedt qua levering, kennis en service.

Kijk voor meer informatie én natuurlijk de bedrijfsfilm op www.telepage.nl





Ingezonden persbericht