Hippe kleuren en trendy designs bij ELBA


VENLO, 20100119 -- ELBA gaat voor "hip & trendy" met haar nieuwe Back to School en Fantasy productlijn 2010. Trendy schoolartikelen en hippe Fantasy producten vormen de basis van de moderne productlijnen die bestaan uit: kleurige ordners, ringbanden, sorteermappen, showalbums, elastomappen, verzamelboxen, potlootkokers, etuis en diverse (rug)tassen. In Nederland worden de complete Back to School en Fantasy productenlijnen nu voor het eerst geïntroduceerd. In België en Luxemburg worden deze producten door ELBA echter al jaren zeer succesvol verkocht.

Back to School
De ELBA Back to School producten bestaan uit diverse licentie producten. Voor Nederland zijn dat onder andere de favoriete merknamen Oxbow, Harry Potter, Batman en Airness. In België zijn vooral de licenties van Oxbow, Airness en Chipie populair.

Fantasy producten, hele jaar leverbaar
De Fantasy producten met de speelse namen Bubbles, Happy Rain, Jungle, Vintage en Spring zijn het gehele jaar leverbaar. Met felle kleuren en frisse designs zorgen ze voor een vrolijke noot in het assortiment.

Bert Janssen, directeur van ELBA: "Afgelopen week hebben we onze nieuwe Back to School en Fantasy productlijnen gepresenteerd tijdens de Retail Development Company (RDC) beurs. We hebben veel positieve reacties gekregen en mooie orders geschreven. We gaan dan ook vol enthousiasme verder om het assortiment verder te introduceren op de Nederlandse markt. ELBA gaat voor hip & trendy!".

Over ELBA Office Products b.v.
ELBA is producent en leverancier van (duurzame) opbergmiddelen en kantoorartikelen en levert aan ruim 850 kantoorvakhandelaren en inkoopcombinaties in de Benelux. Sinds 2000 is ELBA onderdeel van de Franse multinational Groupe Hamelin. Met ruim 4.000 medewerkers, 1000 kantoorartikelen en een jaarlijkse omzet van ruim Euro 800 miljoen is Groupe Hamelin de grootste producent en leverancier van opbergmiddelen en kantoorartikelen in Europa.

Meer informatie over ELBA Office Products b.v. is te vinden op: www.elba.nl





Ingezonden persbericht