Paul van Bree nieuwe Sales Manager bij Cumquat


ZEIST, 20100119 -- Paul van Bree (48) is met ingang van het nieuwe jaar aangesteld als Sales Manager bij Cumquat. Hij heeft de opdracht de verkooporganisatie binnen Cumquat verder te professionaliseren. Daarvoor kan Van Bree terugvallen op meer dan twintig jaar ervaring in sales functies in de technologiesector.

Van Bree krijgt de vrije hand om de sales organisatie binnen Cumquat verder uit te bouwen. "Sales is binnen Cumquat altijd vanuit een consultancy perspectief benaderd. Ik zie veel mogelijkheden om vanuit die filosofie nieuwe commerciële trajecten te starten", verduidelijkt Van Bree, die de afgelopen zeven jaar werkte voor Exact en daarvoor verkoopfuncties bekleedde bij onder meer CSS Telecom, Multihouse Networking / ASAC en Apricot Systems.

Nieuwe generatie websites
Van Bree ziet veel toekomst voor de oplossingen van Cumquat. Hij is vooral onder de indruk van de Tangelo suite, die volgens hem enorm veel potentieel heeft. "De mogelijkheden die Tangelo biedt zijn geweldig en lopen vooruit op een nieuwe generatie webfunctionaliteit, waar veel organisaties en bedrijven de komende jaren mee te maken krijgen. Ik ben er van overtuigd dat het bouwen en beheren van websites een nieuwe fase in gaat en dat Tangelo daar een bijzonder sterke rol in kan spelen", vindt Van Bree.

Commerciële vertaalslag
Vanzelfsprekend is ook Cumquat blij met de aanstelling van Van Bree als Sales Manager. Managing Director Erwin Groenendal: "Met Paul hebben wij de ervaring in huis om onze technische expertise beter in de markt te zetten. De markt kent de mogelijkheden van onze oplossingen nog onvoldoende, dus wij willen graag onder de aandacht brengen wat er met onze oplossingen allemaal mogelijk is. Paul kan ons uitstekend begeleiden in de commerciële vertaalslag die nodig is om dat te realiseren."

_

Over Cumquat
Cumquat Information Technology is opgericht in 1999 en biedt oplossingen en diensten op het gebied van web self-service, informatiemanagement en diverse technologische specialismen waaronder Oracle, JAVA, XML en Adobe. De bekendste oplossing van Cumquat is de productsuite Tangelo, waarmee informatie vanuit één bron gepubliceerd kan worden naar meerdere kanalen, waaronder het web. De voordelen van Tangelo zijn onder meer sterk verbeterde vindbaarheid, hergebruik en herschikking van informatie, flexibiliteit in het beheren en publiceren van informatie, verhoogde productiviteit, integratie van database publishing in content management en besparing op DTP kosten. Tangelo is ontwikkeld vanuit een sterke achtergrond in informatiemanagement. In combinatie met de toepassing van de nieuwste webtechnologieën resulteert dit in een unieke en krachtige oplossing die veel verder gaat dan reguliere web content management oplossingen. Hiermee is Tangelo een uitstekende basis voor web self-service oplossingen. Meer informatie over Cumquat vindt u op www.cumquat.nl.

Cumquat is sinds 2008 onderdeel van de VANAD Group, één van de weinige familiebedrijven in de IT-sector. Het bedrijf staat onder leiding van de broers Ad Nederlof (Founder) en Jean Nederlof (COO). De bedrijven binnen VANAD richten zich op IT & Telecom, Customer Interaction en Fashion. De bedrijvengroep is met zo'n 1.000 medewerkers [700 FTE's] wereldwijd actief in onder meer de gezondheidszorg, overheid, transport & logistiek, telecom, financiële dienstverlening en hotellerie. Meer dan 50 topondernemingen zoals KPN, Achmea, Heineken, ABN AMRO, Schenker, RAET, TNT, SNS, ECT en ruim 100 grote (overheids)instellingen maken gebruik van de dienstverlening. Meer informatie over VANAD Group vindt u op www.vanadgroup.com.





Ingezonden persbericht