Energieleverancier Oxxio zoekt medewerkers via eigen vacaturesite


HILVERSUM, 20100119 -- Oxxio lanceert de nieuwe site www.werkenbijoxxio.nl met als thema `waar krijg jij energie van?'. Oxxio groeit en met deze website wil de energieleverancier potentiële kandidaten aansporen om te solliciteren. De site biedt informatie over Oxxio als werkgever, de cultuurwaarden binnen het bedrijf, een filmpje over de informele werksfeer en actuele vacatures en stageplaatsen. Oxxio, de vierde energieleverancier in Nederland, levert groene stroom en gas en richt zich op zowel de consumentenmarkt als het mkb en de grootzakelijke markt.

"We hadden behoefte aan een vacaturesite om de werving van nieuwe medewerkers, vanwege de groei die Oxxio doormaakt, nog beter te faciliteren. De site moet vooral laten zien hoe het is om bij ons te werken", zegt Danielle Kruger, HR Manager bij Oxxio. "We zijn een jonge, energieke en kritische energieleverancier met goede arbeidsvoorwaarden. De gemiddelde leeftijd van onze medewerkers is 33 jaar. Daarnaast zijn we een bedrijf met een missie. Dat we onze klanten actief ondersteunen bij het slim besparen van energie, geeft dat aan. Zuinig omgaan met natuurlijke bronnen is een uitgangspunt dat veel jonge mensen zal aanspreken. Oxxio is verder een bedrijf dat zijn medewerkers beschouwt als het belangrijkste bedrijfskapitaal. Wij proberen het optimale uit de kwaliteiten van onze medewerkers te halen. Dit alles maakt van Oxxio een zeer aantrekkelijk bedrijf om voor te werken."

De website www.werkenbijoxxio.nl is ontwikkeld door fullservice internetbureau TamTam. Oxxio lanceerde eerder minisites als www.oxxioprestatieloop.nl, www.oxxiogeeftazenergie.nl en www.oxxio4kids.nl.





Ingezonden persbericht