Duran laboratoriumglas nu ook verkrijgbaar bij Aluglas


UITHOORN, 20100119 -- Aluglas B.V. uit Uithoorn werkt sinds 1 januari 2010 officieel samen met de Duran Group. Door deze samenwerking heeft Aluglas het assortiment glaswerk uitgebreid met het complete pakket laboratoriumglas van deze Duitse fabrikant. Duran produceert laboratoriumglas van een hoge kwaliteit. De producten worden veelal volgens klantspecificatie vervaardigd, waardoor ze voldoen aan de individuele, vaak hoge eisen van de klant. Deze werkwijze sluit goed aan bij de langdurige en intensieve samenwerkingsverbanden die Aluglas met veel van haar klanten heeft. De Duran-producten vormen dan ook een waardevolle aanvulling op het pakket farmaceutische glasverpakkingen en laboratoriumglas en -accessoires van Aluglas.

Maatwerk
Aluglas brengt de Duran-producten tegen aantrekkelijke prijzen op de markt. Daarbij levert Aluglas bijna al het Duran-glaswerk direct uit voorraad. Bestellingen kunnen hierdoor snel bij de klant in huis zijn. Een service die zekerheid biedt. Men kan ook bij Aluglas terecht voor advies, glasreparaties, custom made-producten en voorraad op maat.

Borosilicaat
De Duran Group is één van de meest toonaangevende producenten van borosilicaat glas, een speciale hittebestendige glassoort, uitgevonden door Otto Schott en sinds 1938 geregistreerd onder de merknaam Duran. Het glas is breukvast en beter bestand tegen chemische aantasting dan andere glassoorten. Inmiddels behoort het glaswerk van Duran tot de meest toegepaste laboratoriumglassoorten ter wereld.





Ingezonden persbericht