Samenwerking Beheer & Onderhoud IOB en MaxGrip officieel

19/01/2010 08:38

Beheer & Onderhoud IOB

Hellevoetsluis, 19-01-2010

Beheer en onderhoud aan een gebouw is noodzakelijk. Een goed inzicht in de kostenspreiding en een onderbouwd plan zijn daarbij belangrijk. Hierbij komen gelijk een groot aantal vragen naar boven die beantwoord moeten worden in het onderhoudsplan wat ingediend moet worden. Vragen zoals: Wat moet je het komende jaar gaan doen op het gebied van onderhoud? Wat is hiervoor de reden? Wat zijn de kosten? Hoe zijn de kosten opgebouwd? Wat zijn de risico's van het niet uitvoeren van dit onderhoud? Het zijn allemaal vragen om, bij u als onderhoudsmanager, de stress toe te laten schieten.

Om hierin te ondersteunen hebben MaxGrip en Beheer & Onderhoud IOB de handen ineengeslagen. Samen met de klant geven zij aan het onderhoudsproces een onderbouwde en transparante invulling, waardoor de kans groter is dat de gevraagde investering ook daadwerkelijk wordt toegewezen op basis van de juiste argumenten.

De toegevoegde waarde van de samenwerking van MaxGrip en IOB is de combinatie van de aard van werkzaamheden. Daar waar IOB zich richt op de bouwkundige en civiele onderdelen, richt MaxGrip zich op de bedrijfseconomische kant en de techniek. "We bijten elkaar niet, we vullen elkaar juist goed aan en geven invulling aan alle aspecten van onderhoudsmanagement," aldus de initiatiefnemers vanuit MaxGrip en IOB.

Om onze beide klanten nog beter van dienst te kunnen zijn hebben Beheer & Onderhoud IOB en MaxGrip op dinsdag 12 januari een overeenkomst getekend om de al lopende samenwerking officieel te maken.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl