Heldenaar wint hoofdprijs met Flappen Krassen

19/01/2010 09:14

De Lotto

Een man uit Den Helder heeft met het Flappen Krassen kraslot 50.000 euro netto gewonnen. De man kocht zijn kraslot bij Bruna Bonte in Den Helder.

"Ik koop altijd hetzelfde kraslot en heb daarmee al regelmatig leuke prijzen gewonnen. Dat ik nu de hoofdprijs heb gewonnen, vind ik geweldig," aldus de gelukkige winnaar die het prijzengeld in ieder geval gaat besteden aan een vakantie naar een verre bestemming.

Het winnende kraslot is verkocht bij Bruna Bonte, Vrede en Vrijheid 8, in Den Helder. Hier wordt donderdag 28 januari om 10.00 uur een grote taart aangesneden om het winnen van de prijs aldaar te vieren.

Iedereen wint met Krasloten

Niet alleen spelers van Krasloten winnen met Krasloten maar ook goede doelen winnen. De opbrengsten van Krasloten, komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting is er meer dan 1,2 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan. Naast de topsport profiteert ook de amateursport en breedtesport van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de Nierstichting is sinds de oprichting 500 miljoen euro afgedragen.