Gemeente Spijkenisse


Tim Hupkes exposeert in Bloedbank

19 januari 2010

Het prinsesje op de kikkererwt

Tijdens het 1e kwartaal (01-01 tot en met 31-03-2010) van dit jaar exposeert Tim Hupkes in de afnamelocatie van de Bloedbank in Spijkenisse.

Tim Hupkes werd in 1971 in Arnhem geboren. In 2000 rondde zij haar opleiding aan de Willem de Kooning Academie te Rotterdam af. Sindsdien richt ze zich op het weergeven van de wereld...volgens eigen inzicht. Hierbij worden zaken als humor en lichtvoetigheid niet geschuwd. Tim ziet het tot haar taak vrolijkheid te brengen, vrolijkheid die ontspant en nieuwe opties biedt. Immers, humor dient serieus genomen te worden. Niet voor niets zegt zij over haar werk: `ontwapening (...) is mijn motto.' Tim schildert (canvas- en aquarelschilderijen) en illustreert (onder andere kinderboeken.

De openingstijden van de afnamelocatie zijn te vinden op de Sanquin website.

Bloed is leven!
Sanquin Bloedbank is altijd op zoek naar nieuwe bloeddonors. Afnamelocatie Spijkenisse is in 2010 op zoek naar 466 nieuwe bloeddonors. Er is geen sprake van een tekort aan bloed, maar er zijn nieuwe donors nodig om het huidige donorbestand op peil te houden.

Interesse
Ben je tussen de 18 en 65 jaar en heb je interesse in het bloeddonorschap dan kun je je aanmelden of meer informatie opvragen via het gratis telefoon-nummer (0800-022 36 99). Sanquin stuurt je dan een informatiepakket waarin je alles kunt lezen over het doneren van bloed. Natuurlijk kun je ook de website `Ik geef bloed' bekijken.

Externe links


* Tim Hupkes [Let op! De website van kunstenares Tim Hupkes opent in een nieuw venster]

* Sanquin Bloedbank
* Informatie voor bloeddonors [Let op! De website www.ikgeefbloed.nl opent in een nieuw venster]
Zie het origineel