Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Inforum 2010 Europese Roadshow biedt organisaties innovaties die leiden tot een verbeterde concurrentiepositie

Lokale evenementen bieden klanten, prospects en partners van Infor ideeën voor de uitdagingen van morgen

Barneveld, 21 december 2009 - Infor, een toonaangevende leverancier van enterprise software, kondigt vandaag de details aan van de negen Europese locaties voor zijn Inforum klantconferenties in 2010. Na de kick-off Inforum, die voor het eerst "virtueel" werd gehouden op 20 en 21 oktober lln., brengt de Inforum roadshow 2010 in Europa klanten, prospects en partners samen in zeven landen gedurende de maanden januari en februari.

CEO Jim Schaper en Bruce Gordon, Chief Technology Officer, treden als gastheer op tijdens de evenementen in Noordwijk aan Zee (Nederland), Keulen (Duitsland) en Parijs (Frankrijk). Tevens zijn er keynotes over Infor's corporate- en productstrategie. Van het lokale Infor-management zijn onder andere Theo Koster, Country Manager Benelux, en Edwin Willems, Vice President Marketing EMEA, in Noordwijk aan Zee aanwezig om een strategie-update te geven over de Nederlandse en Belgische markt. Deelnemers kunnen ideeën uitwisselen over ontwikkelingen en de wijze waarop ze complexe uitdagingen van vandaag de dag aanpakken terwijl ze tegelijkertijd de operationele kosten verminderen, de efficiëntie verbeteren en de kwaliteit en productiviteit verhogen.

Inforum 2010 toont klanten hoe ze binnen hun organisatie business innovatie kunnen genereren door het meeste uit hun Infor-investering te halen. De nieuwste best practices en business strategieën worden getoond en klanten kunnen kennismaken met nieuwe opties om de prestaties te verbeteren en de Total Cost of Ownership (TCO) te verlagen.

Het evenement biedt een reeks van educatieve sessies waarin de belangrijkste producten uit Infors portfolio en die van zijn partners worden getoond. Klanten krijgen de kans te discussiëren met het lokale management van Infor, experts van de verschillende oplossingen, channel- en technologiepartners en de collega's uit de markt over manieren om succesvol veranderende zakelijke uitdagingen op te lossen. Deelnemers kunnen kiezen uit meerdere tracks inclusief best practices, tips en technieken, productseminars, en klantreferenties. De sessies beslaan zowel een breed scala van industriespecifieke onderwerpen als corporate business vraagstukken.

Aanvullende breakout sessies tonen klanten hoe ze kunnen profiteren van Infor's belofte om enterprise software beter te maken door de uitbreiding van hun bestaande oplossingen. Er worden onder andere sessies gehouden over verschillende ERP-oplossingen, Performance Management (PM), Supply Chain Management (SCM), Enterprise Asset Management (EAM) en Customer Relationship Management (CRM).

"Infor is bezig om te evolueren naar een leverancier die perfect weet wat bedrijven verwachten van hun softwarebedrijf. We deinzen niet terug van de uitdagingen waar het bedrijfsleven mee te maken heeft of de economische uitdagingen," zegt Edwin Willems, Vice President Marketing EMEA, Infor. "We zijn voortdurend op zoek naar manieren om business problemen van klanten op te lossen. We kijken ernaar uit om te laten zien hoe we het laatste jaar in deze oplossingen hebben geïnvesteerd terwijl we van onze klanten en partners leren in dit proces. Infor heeft niet bezuinigd op zijn klanteninvesteringen en we hebben meer bijeenkomsten gepland in 2010."

Naast het Inforum op 26 januari in Noordwijk aan Zee wordt Inforum 2010 ook in volgende landen georganiseerd:
· Inforum Duitsland, Keulen - 19 januari 2010
· Inforum Duitsland, Hannover - 21 januari 2010
· Inforum Frankrijk, Parijs - 21 januari 2010
· Inforum Duitsland, Keulen - 28 januari 2010
· Inforum Zweden, Stockholm - 4 februari 2010
· Inforum Oostenrijk, Wenen - 9 februari 2010
· Inforum Zwitserland, Zurich - 11 februari 2010
· Inforum Tsjechië, Praag - 16 februari 2010

Gold sponsors van het Inforum in Noordwijk aan Zee zijn: IBM, Evologics BV en Quartess SCS. Kijk voor meer informatie en aanmelding op: http://nl.infor.com/inforum2010/

Over Infor
Bij Infor werken we met een kernovertuiging; wij geloven in de klant. Wij geloven dat de klant zoekt naar een betere samenwerking met de leverancier van zijn bedrijfssoftware, en een nieuwe generatie business software: gemaakt voor evolutie, niet voor revolutie. Software die eenvoudig kan worden gekocht, ingezet en beheerd. Infor heeft ruim 70.000 klanten in meer dan 100 landen en 8.000 medewerkers. Infor kijkt uit naar de resultaten die voortkomen uit het nieuwe samenwerken. Kijk voor meer informatie op: www.nl.infor.com.