Ingezonden persbericht


Binnenkort gaat de tweede voorstellingsreeks van het succesvolle Purcell Gala van Barokopera Amsterdam van start. De reeks begint op dinsdag 19 januari 2010 in Theater Heerlen, en loopt dan tot 3 maart in Helmond. Overige voorstellingen vinden plaats in Leiden, Heerenveen, Den Haag en Amsterdam (zie bijlage). Concept en bewerking van het Purcell Gala zijn in handen van de Franse dirigente Frederique Chauvet en regisseur David Prins.

Graag nodigen wij u uit een van de voorstellingen van het Purcell Gala 2010 bij te wonen. De uitnodiging geldt voor twee vrijkaarten, die op de dag van de voorstelling afgehaald kunnen worden aan de kassa van het theater. In het Purcell Gala wordt de toehoorder meegenomen door het Londen van de 17de eeuw. Aria's van Purcell en korte teksten worden in geënsceneerde vorm op het podium gebracht, en bieden het publiek de mogelijkheid kennis te nemen van de indrukwekkende veelzijdigheid van de componist. Meer informatie over het Purcell Gala vindt u in de bijlage.

Graag vernemen wij van u of u aanwezig zult zijn bij een van de voorstellingen. Voor overige informatie, beeldmateriaal en interviews kunt u contact opnemen met ondergetekende.




Ingezonden persbericht