Persbericht

Van Mens & Wisselink N.V. wordt VMW Taxand

Amsterdam, 19 januari 2010 ­ Advocaten-, fiscalisten- en (kandidaat-)notarissenkantoor Van Mens & Wisselink N.V. gaat per vandaag verder onder de handelsnaam VMW Taxand. Om uitdrukking te geven aan het feit dat wij nu al een aantal jaar actief een internationale omgeving van geïntegreerd advies van hoge kwaliteit voorzien, laat Van Mens & Wisselink N.V. dit nu ook terugkomen in de huisstijl. Alle activiteiten van Van Mens & Wisselink N.V. onder de naam VMW Taxand worden geconcentreerd in Amsterdam. Dit betekent dat onze vestiging in Rotterdam inmiddels is gesloten.

VMW Taxand is een onafhankelijk kantoor opgericht in 1991 waar advocaten, fiscalisten en notariaat in een geïntegreerde rechtspraktijk werken. Wij hechten grote waarde aan een efficiënte samenwerking tussen fiscale- en civiele praktijken waar we graag een geïntegreerd product door middel van één aanspreekpunt aanbieden. Onze kracht ligt in onze visie: persoonlijke aandacht voor cliënten die hoge eisen stellen aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Wij zijn een middelgroot kantoor met een informeel/zakelijke cultuur waarbij we ons durven te onderscheiden door een sterke internationale oriëntatie en hoge kwaliteit die zich ondermeer uit door onze nauwe banden met de academische wereld. Onze internationale 'outlook' komt vooral tot uiting in onze Japanse-, Turkse- en Duitse desks waar advocaten werken die de taal spreken van het land waarmee zaken wordt gedaan. Ook hebben wij desks met een sterke focus op een bepaalde sector (bijvoorbeeld de gaming industry en de energy sector). Onze cliënten zijn zowel ondernemingen in binnen- en buitenland als ook non-profitorganisaties en vermogende particulieren.

VMW Taxand speelt graag in op een samenleving die hoe langer hoe meer grensoverschrijdend is. Daarom hebben we ons als enig Nederlands kantoor, eind 2006, aangesloten bij Taxand, een mondiaal netwerk van fiscalisten. Daarvoor vonden we reeds aansluiting bij Globalaw een mondiaal netwerk van advocaten.