Gemeente Gilze en Rijen

Inrichting straten Wonen aan de Warande

Definitieve plan nu op op deze site in te zien

Bewoners kregen tijdens de informatieavond in november 2009 de gelegenheid om vragen te stellen en opmerkingen te maken over het ontwerpplan voor de inrichting van de straten Wonen aan de Warande. Naar aanleiding daarvan hebben we het ontwerp nu op verschillende punten aangepast. De definitieve versie kunt u inzien op de website van de gemeente.

Ga hiervoor naar de rubriek Bouwen en Wonen, bouw- en woning projecten (klik hier). Onder het kopje bouw- en woningprojecten in Gilze vindt u het definitieve plan. U kunt het ontwerp ook inzien bij de bibliotheek in Gilze.

Planning
Volgens de huidige planning beginnen we eind februari / begin maart (afhankelijk van de weersomstandigheden) met de aanleg van de definitieve verharding. Wij starten met de P. Paulussenstraat, vervolgens pakken we de A. Weteringsstraat en als laatste de W. Binkstraat. Naar verwachting zal het werk eind april / begin mei gereed zijn.

Vragen?
Hebt u nog vragen over het definitieve ontwerp? U kunt tot 22 januari 2010 contact opnemen met Marius Tigchelaar van de afdeling Ingenieursbureau, tel. 0161-290365.

Datum bericht: 19 januari 2010