Ingezonden persbericht


NESCAFÉ presenteert de nieuwe Dolce Gusto Circolo
Een geheel nieuw design met de vertrouwde koffie van NESCAFÉ Dolce Gusto

Anderhalf jaar na de introductie van de NESCAFÉDolce Gusto machine, wordt in april 2010 een geheel nieuw model gelanceerd, de Circolo. Door de unieke ronde vorm van de machine en de twee LED-lampjes die de koffie doen oplichten, heeft de Circolo een futuristische uitstraling. De machine maakt in een mum van tijd diverse koffievariaties, zoals de latte macchiato, cappuccino, espresso of caffè lungo.

Modern design en makkelijk te bedienen Zoals het een goede espressomachine betaamt, beschikt de Circolo over een hoog aantal bar (15) waardoor de machine met het grootste gemak topkwaliteit koffie naar keuze serveert. De Circolo werkt met dezelfde NESCAFÉ Dolce Gusto-capsules - met echte gebrande Arabica-koffie - als zijn voorgangers. De machine is leverbaar in vier smaakvolle kleuren, namelijk metal grey, metal red, white & chocolate en charcoal grey.

Exclusieve online Dolce Gusto shop In de Dolce Gusto-webwinkel zijn alle benodigdheden te vinden om thuis de echte koffiebar-beleving te creëren. De smaakvarianten espresso decaf, caffè lungo decaf, cappuccino light, latte macchiato light, kopjes, glazen én andere accessoires zijn exclusief verkrijgbaar in de online shop.

Adviesprijs van de Circolo is ¤ 149,-. De capsules zijn gewoon verkrijgbaar in de supermarkten. Verkoopadviesprijs doosje met 16 capsules ¤ 4,69.

www.dolce-gusto.nl