Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

GROEI WOMEN-AT-WORK KRIJGT DANKZIJ 'GROEIVERSNELLER' FORSE IMPULS

Vianen, 18 januari 2010 - Het realiseren van de perfecte match tussen hoogopgeleide professionals op het gebied van Marketing, Communicatie en Sales en opdrachtgevers uit alle denkbare sectoren. Dat is de ambitie waarvoor WOMEN-AT-WORK zich sterk maakt. Een ambitie waaraan zij een impuls kan geven nu het bemiddelingsbureau is geselecteerd voor 'Groeiversneller', een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en het Innovatieplatform. Dit programma is gericht op bedrijven die vijf jaar steun krijgen bij hun versnelde doorgroei.

WOMEN-AT-WORK is een slagvaardig bemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies in Marketing, Communicatie en Sales. Met Flexconnection, waarmee het op 1 december 2009 fuseerde, is zij werkzaam voor ruim 500 toonaangevende opdrachtgevers in profit, non-profit, reclamebureaus en designbureaus. Het uitgebreide netwerk bestaat uit ruim 2.000 zorgvuldige gescreende professionals met een werkervaring van ongeveer 1 tot 15 jaar die op verschillende functieniveaus inzetbaar zijn, zowel in tijdelijke als vaste banen. WOMEN-AT-WORK plaatst kandidaten via detachering, freelance bemiddeling, werving en selectie en cv-management. WOMEN-AT-WORK wil de arbeidsdeelname van vrouwen stimuleren en begeleidt actieve en ambitieuze vrouwen in hun ontwikkeling en carrière. Het bureau bemiddelt dan ook vooral vrouwen, hoewel uiteraard mannen zich eveneens kunnen inschrijven.

'Groeiversneller'
Het vijf jaar durende programma 'Groeiversneller' helpt ambitieuze ondernemers bij het realiseren van een versnelde doorgroei. De deelnemende bedrijven moeten voldoen aan strenge selectiecriteria. Zo moet sprake zijn van een doordacht groeipad, gebaseerd op een heldere strategie met vastomlijnde doelstellingen. Zij worden terzijde gestaan door ervaren professionals die advies geven over groei-issues als strategie, financiering, marktbenadering, innovatie en internationalisering. Ook kunnen zij kennis uitwisselen met collega-ondernemers die deel uitmaken van het bedrijfsnetwerk dat onderdeel is van het overheidsprogramma. Het programma moet resulteren in een professionalisering van groei. Door groeimodellen, scans, groeipaden, expertise, websites, portals, platforms en trainingprogramma's krijgen bedrijven praktische handvatten aangereikt om sneller, effectiever en duurzamer te groeien.

Oog voor de juiste match
"We zijn er erg trots op dat WOMEN-AT-WORK is geselecteerd voor Groeiversneller. WOMEN-AT-WORK is een jonge en ambitieuze organisatie dat snel en slagvaardig inspeelt op vraag en aanbod op arbeidsmarkt. Wij geloven dat wij in staat zijn in de komende vijf jaar onze ambities te verwezenlijken en dankzij het programma Groeiversneller onze dienstverlening verder te optimaliseren", zegt Peggy Scipio, Managing Partner van WOMEN-AT-WORK. "Bedrijven groeien aantoonbaar sneller als sprake is van een duidelijke toekomstvisie. Hieraan geven we invulling door op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen die aansluiten bij de persoonlijke wensen en kwaliteiten van professionals die aan een nieuwe carrièrestap toe zijn. WOMEN-AT-WORK werkt snel en doeltreffend met een scherp oog voor de juiste match en het selecteren van de juiste kandidaat. Snel schakelen, korte lijnen, een persoonlijke benadering en een goed inlevingsvermogen zijn de belangrijkste pijlers van onze aanpak."

De uitvoering van het programma Groeiversneller is in handen van het High Growth Stars Consortium: een samenwerkingsverband van PricewaterhouseCoopers, het platform voor groeibedrijven Port4Growth, De Baak Management Centrum, VNO-NCW, Philips Applied Technologies en juridische dienstverlener AKD Prinsen Van Wijmen.


- EINDE PERSBERICHT -

Noot aan de redactie (