Politie Zeeland


---


W-2011-2010 Fietsenkijkavond in Vlissingen
Op het politiebureau in Vlissingen wordt maandag 25 januari a.s. de eerste fietsenkijkavond van het jaar gehouden.
Tussen 19.00 en 20.00 uur zijn de mensen van hun fiets gestolen is, of die hun fiets op een andere wijze zijn kwijtgeraakt, welkom op het Vlissingse politiebureau, ingang aan de Molenstraat. Neemt u wel uw proces-verbaal van aangifte of uw fietssleutel mee?. Kijk ook eens op:
www.politie.nl/zeeland/projecten/aangetroffenfietsen.asp daar staan ook fietsen van wie de eigenaar zoek is.

O-2012-2010 Woninginbraak, Burgh-Haamstede
Zondag tussen 09.30 en 22.00 uur werd ingebroken in een woning in de Oosterscheldelaan in Burgh-Haamstede.
Van de woning werd een deur vernield en het hele huis werd doorzocht. Er werden sieraden en zilveren munten gestolen. De exacte waarde van de gestolen goederen is niet bekend.

Z-2013-2010 Man onder tractor, Retranchement
Bij een eenzijdig ongeval met een tractor is dinsdagmiddag een 66-jarige man uit de gemeente Sluis gewond geraakt. De man is met mogelijk rugletsel overgebracht naar het ziekenhuis Knokke-Heist.
De man reed rond 13.45 uur op zijn tractor en was bezig met het vervoeren van een lading mest tussen enkele weilanden. Doordat op een passage tussen de twee weilanden de grond ongelijk was, ging de tractor glijden en schoof een sloot in. De tractor kantelde en de man kwam onder het voertuig. Door omstanders werd de tractor omhoog getild waarna de man zelfstandig er vanonder kon kruipen.

O-2914-2010 Auto's zwaar beschadigd bij aanrijding, Zierikzee
Bij een aanrijding op de N59 zijn dinsdag rond 16.30 uur twee personenauto's zwaar beschadigd geraakt.
Een 45-jarige automobilist uit de gemeente Goes reed in de richting van Zierikzee toen hij door onbekende oorzaak op de linkerweghelft belandde. Daar kwam hij in botsing met een tegemoet komende auto die werd bestuurd door een 44-jarige vrouw uit Middelburg.
De vrouw had na het ongeval last van een pijnlijke borst en werd voor nader onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De 45-jarige man werd ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht, hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.





Politie Zeeland