Four Soft en toonaangevende expediteurs gaan internationaal samenwerkingsverband aan voor efficiëntere logistieke software

HYDERABAD, India--(BUSINESS WIRE)-- 20100119 --

Four Soft Limited, India (NSE: "FOURSOFT", BSE 532521), een toonaangevende internationale onderneming die softwareoplossingen biedt voor transport en logistiek, heeft vandaag bekendgemaakt dat zij de belangrijkste deelnemers in de logistieksector in een enkel platform wil samenbrengen om een strategisch initiatief te vormen: FFIFA (Samenwerkingsverband tussen expediteurs en Four Soft).

Belangrijke deelnemers zoals DHL, Geodis Wilson, CEVA, Agility, FedEx en Continental Group zijn voor het eerst bij elkaar gekomen om efficiënter gebruik van logistieke software te bevorderen. De leden zullen samenwerken en samen een voorstel voor beste praktijken in de sector doen.

Kieren Ring, CEO, Global Institute of Logistics: "Ik heb naar de groei van Four Soft van de laatste jaren gekeken en zij kennen de internationale logistiekondernemingen. Hierdoor zijn ze de ideale partner om dit initiatief op te zetten. Ik ben ervan overtuigd dat de logistieksector hierdoor zijn bedrijfsprocessen naar een hoger niveau zal weten te tillen.”

Palem Srikanth, voorzitter van Four Soft Limited: "Een gebrek aan gestandaardiseerde bedrijfsprocessen speelt de logistieke sector parten. Door dit euvel is de concurrentiepositie van ondernemingen verzwakt en zijn hun IT-uitgaven de pan uitgerezen. We geloven dat voor de toonaangevende ondernemingen in de sector het moment is gekomen om bij elkaar te komen en samen de gemeenschappelijke problemen in de sector aan te pakken.”

Rajshekhar Roy, CEO, Four Soft Limited: "FFIFA zal de nodige samenwerking een impuls geven en gemeenschappelijke sectornormen vaststellen, waardoor de kosten van communicatie tussen de verschillende ondernemingen lager zullen worden en IT als middel zal worden gebruikt om concurrentievoordeel te behalen. Four Soft is marktleider in de 3PL- en transportsector en dit samenwerkingsverband geeft ons een prachtige kans om met de toonaangevende ondernemingen binnen de sector te werken. Hierdoor kunnen we onze klantenbasis beter bedienen, met Enterprise Class-softwareoplossingen.”

Over Four Soft Limited

Four Soft is een beursgenoteerde onderneming met CMMI level 3-certificering, die innoverende softwareoplossingen en IT-advies biedt, uitsluitend voor de sectoren logistiek en toeleveringsketenbeheer. Via regionale kantoren, die strategisch over de hele wereld zijn verspreid, ondersteunt Four Soft klanten zoals DHL, Schenker, Agility, UTI en Geodis-Wilson.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Four Soft Limited
Praveen Gavuji
Mobiel: +91 9948099688
Tel: +91 40 66873034
E-mail: praveen.g@four-soft.com

Website: www.four-soft.com

Ticker_symbol MUMBAI:532521
Ticker_symbol NSI:FOURSOFT