Senternovem

20-01-2010 | CORNET/EraSME Partnering Evenement - Maastricht

In de afgelopen periode zijn van zowel CORNET en EraSME oproepen voor voorstellen opengegaan. Beide oproepen stimuleren (groepen) ondernemers om transnationale innovatieprojecten uit te voeren. De projecten zijn gericht op het MKB en worden doorgaans geïnitieerd (en aangevraagd) door branche-organisaties. Subsidie wordt verstrekt tegen de geldende nationale subsidieregeling. In Nederland kunnen projectvoorstellen worden ingediend bij SenterNovem via het IPC of de gebundelde Innovatievouchers.

Omdat het vinden van partners voor onderzoeksprojecten niet eenvoudig is, organiseren SenterNovem (Nederland), AiF (Duitsland), IWT (Vlaanderen) en SPW (Wallonië) op 20 januari 2010 in Maastricht een partnering evenement. Bent u voornemens een projectvoorstel in te dienen -of wilt u aanhaken bij een project- voor de 9e CORNET oproep en de 7e EraSME oproep, dan bent u van harte welkom.

Het CORNET/EraSME Partnering Evenement wordt gehouden op woensdag 20 januari 2010 in Maastricht. Het evenement is gratis en staat open voor deelnemers uit alle CORNET- en EraSME-landen. Netwerken staat centraal tijdens deze bijeenkomst. Deelnemers krijgen de gelegenheid hun projectidee te presenteren en te bespreken met potentiële partners.