Gemeente Stede Broec

Nationale voorleesdagen in bibliotheek Stede Broec Tijdens de Nationale Voorleesdagen (van 20 t/m 30 januari) is er op zondag 31 januari 2010 de vertelvoorstelling âLeuke Dingen Dagâ in bibliotheek Stede Broec. De voorstelling begint om 10:00 uur en is voor kinderen van 2 tot 5 jaar.

âLeuke Dingen Dagâ
âLeuke dingen dagâ is de titel van de allernieuwste peuter/kleutervoorstelling van het Zoldertheater. Het verhaal is geschreven naar het thema van het bekroonde prentenboek âDe wiebelbillenboogieâ van Guido van Genechten (uitgeverij Clavis).

Marije en haar vader zijn samen thuis. Ze maken er een bijzondere dag van: alles mag! Met toneel, poppenspel en muziek in een aantrekkelijk decor.

Cadeautje voor kinderen (0-4 jaar) die lid worden Kinderen van 0 t/m 4 jaar die tijdens de Nationale Voorleesdagen van 20 tot en met 30 januari 2010 (gratis) lid worden van de bibliotheek ontvangen een leuk cadeautje.

De entreeprijs voor de voorstelling is ⬠3,- voor leden en ⬠4,50 voor niet-leden.
Kaarten kunt u telefonisch bestellen op 0228-530270 of via stedebroec@bibliotheekwfo.nl Ze zijn ook op te halen bij de bibliotheek, Stationslaan 2 te Bovenkarspel.

Bibliotheek Stede Broec