Gemeente Deventer

week 3 - 18 januari tot en met 22 januari 2010

Gepubliceerd: 19 januari 2010 14:28

Laatst gewijzigd: 19 januari 2010 14:28

Bestemmingsplan Hunneperweg, ontwerp bestemmingsplan Arkelsteijnweg 9, concept masterplan Rielerenk-Douwelerkolk, informatieavond

Bestemmingsplan Hunneperweg

Het college van burgemeester en wethouders deelt mee dat het bestemmingsplan Hunneperweg onherroepelijk is geworden.

Het bestemmingsplan kunt u inzien bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81, en op de website www.deventer.nl/bestemmingsplannen.

Ontwerp bestemmingsplan Arkelsteijnweg 9

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 21 januari 2010 tot en met 3 maart 2010 bij Publiekszaken (Leeuwenbrug 81), bij het gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek (Brink 70) en in Wijkbibliotheek Colmschate (Flora 259) ter inzage ligt:

* het ontwerpbestemmingsplan "Arkelsteijnweg 9"

U kunt het plan ook inzien op de website:
www.deventer.nl/bestemmingsplannen.

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk een vrijstaande woning op het perceel Arkelsteijnweg 9 te Bathmen te realiseren.

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen schriftelijk zijn zienswijze over dit ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad, t.a.v. het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, Postbus 5000, 7400 GC Deventer. Het is ook mogelijk mondeling zienswijzen kenbaar te maken bij mevr. J. Vrielink-Simonse van het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, telefoonnummer 0570 - 693386.

Concept masterplan Rielerenk-Douwelerkolk

Het college van burgemeester en wethouders deelt mee dat voor iedereen ter inzage ligt:

* concept Masterplan Rielerenk-Douwelerkolk

De gemeente Deventer wil de openheid van de Rielerenk en de natuurwaarden van de Douwelerkolk versterken. Bovendien komen er nieuwe wandel- en fietsroutes en een fietstunnel om de toegankelijkheid te verbeteren. In het plan is ruimte voor nieuwbouw van zorginstellingen op het terrein van Brinkgreven.

Het plan is van 21 januari tot en met 3 maart 2010 in te zien bij Publiekszaken (Leeuwenbrug 81), het Gemeentelijk Informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek (Brink 70), de Openbare Bibliotheek Schalkhaar (Oerdijk 38) , de Wijkbibliotheek Colmschate (Flora 259) en op de website van de gemeente Deventer, via
www.deventer.nl/bestuur/plannen/masterplan-rielerenk-douwelerkolk.

Gedurende genoemde termijn kan iedereen schriftelijk inspraakreacties indienen bij het college van burgemeerster en wethouders, t.a.v. Marlies Spreen (projectleider), Postbus 5000, 7400 GC Deventer, onder vermelding van "Inspraakreactie concept masterplan Rielerenk-Douwerlerkolk".

Informatieavond

Over dit concept Masterplan organiseert de gemeente op dinsdag 26 januari 2010 een inloopavond. Tijdens deze bijeenkomst kunt u het plan inzien en vragen stellen. U bent van harte welkom tussen 19.00 en 22.00 uur in de Burgerzaal van het Stadhuis, Grote Kerkhof 4, te Deventer. U kunt binnenlopen op een voor u geschikt moment. Tijdens de avond wordt tweemaal een korte presentaties gehouden (om 19.30 en om 20.30).