Gemeente Roermond

Poulissen Audio Video Center wint de Roermondse Ondernemersprijs

Tijdens een drukbezochte avond in theaterhotel De Oranjerie heeft Poulissen Audio Video Center maandag 18 januari 2010 uit handen van wethouder Jos van Rey van Economische Zaken de Roermondse Ondernemersprijs (DROP) mogen ontvangen. De jury loofde het bedrijf en de medewerkers onder andere voor hun bevlogenheid en enthousiasme, de klant- en servicegerichtheid en de wijze waarop het bedrijf tot in de verre omtrek een visitekaartje is voor Roermond.

Samen met de overige twee genomineerden, Van Houtum Papier en Houben Mediatechniek, waren drie ondernemingen voorgedragen, die zich in een presentatie van 5 minuten mochten voorstellen aan de jury en het aanwezige publiek. De presentatie van Poulissen Audio Video Center maakte daarbij duidelijk dat je hun producten kunt ervaren alsof je zelf in de concertzaal zit. Dit werd uitgedrukt door zangeres Majorie Ginczinger, die het nummer Summertime live op de bühne ten gehore bracht. Op de achtergrond werden mooie beelden getoond van Roermond.

De organisatie, die in handen was van Gerrion Biermans en Bert van der Linden, prees zich gelukkig met de grote belangstelling voor deze prijs, die de eerste keer werd uitgereikt en een tweejaarlijks terugkerend gebeuren moet worden. In een korte rede gaven de organisatoren aan dat de waardering voor ondernemers belangrijk is, dat het stadsbestuur van Roermond de ondernemers op uitstekende wijze faciliteert, maar dat het vervolgens aan de ondernemers zelf is om de bal in te koppen. Met de toekenning van de Roermondse Ondernemersprijs wordt dit ondernemerschap nu extra beloond.

Foto van de winnaar van de Roermondse Ondernemersprijs

Eerste publicatiedatum: 20-01-2010 Bijgewerkt: 20-01-2010