Politiebond ACP

20 januari 2010

ACP verlengt online stemmingsperiode 'Packagedeal'

Het bondsbestuur heeft besloten om de online stemmingsperiode rondom de packagedeal te verlengen tot 25 januari. De stemming zou in eerste instantie op 20 januari sluiten, maar zoveel mogelijk leden moeten de kans krijgen om hun stem te laten horen.
Laat het bondsbestuur weten of jij voor of tegen de 'Packagedeal' stemt.

Laat het bondsbestuur weten of jij voor of tegen de 'Packagedeal' stemt.

De ACP heeft haar leden zo goed mogelijk proberen te informeren over de maatregelen die in de packagedeal besloten liggen. Door jouw stem te laten horen, geef je als ACP-lid advies aan het bondsbestuur. Het bondsbestuur adviseert de Algemene Vergadering (AV), het hoogste bondsorgaan van de ACP. Hier wordt uiteindelijk besloten of er wel of niet een akkoord komt. Om echt al onze leden de kans te geven om hun stem uit te brengen op het onderhandelaarsakkoord, heeft het bondsbestuur de online stemmingsperiode verlengd tot 25 januari. Dit was in eerste instantie mogelijk tot 20 januari.

Uitleg online stemming
Meer inhoudelijke informatie en een uitleg over hoe je jouw stem via de website kunt laten horen, vind je hier. Voor de veelgestelde vragen over dit onderwerp kun je hier terecht.

---

Links:
www.acp.nl/uitleg