Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
20 januari 2010

Studenten.net vult vak bij Nationale IQ-test BNN

Studenten.net zal vanavond tijdens de Nationale IQ-test van BNN voor de invulling van het vak 'beauty en brains' zorgen. Dit vak zal bestaan uit vijftig 'knappe en slimme' vrouwelijk studentes, allen oud- of toekomstige deelnemers van Studenten.net's Student van het Jaar-verkiezing.

BNN zendt vanavond voor de tiende opeenvolgende keer de Nationale IQ-test uit. Vanavond zullen vijf vakken het tegen elkaar op gaan nemen, te weten: 'beauty en brains', de gamers, de Volendammers, de 10-jarigen en de vrouwenliefhebbers.

Sinds acht jaar organiseert Studenten.net de Student van het Jaar-verkiezing, de grootste studentenverkiezing van Nederland, die jaarlijks van april tot juni plaatsvindt. De Student van het Jaar-verkiezing is een zoektocht naar de student en studente die als beste beauty en brains combineren. Jaarlijks doen honderden mannelijke en vrouwelijke studenten mee aan deze verkiezing. Voorafgaand aan de finale worden de deelnemers niet alleen getest op uiterlijk, maar ook op communicatieve vaardigheden, competenties en algemene kennis. Vanavond mogen de dames landelijk gaan bewijzen of zij ook daadwerkelijk 'brains' hebben.

Vanuit Studenten.net zal redacteur Leonie Zandt het vak vertegenwoordigen en deelnemen aan de IQ-test. De Nationale IQ-test wordt vanavond live uitgezonden op Nederland 1 om 20.30.

Inschrijvingen van start
Vanaf vandaag starten ook de inschrijvingen voor de Student van het Jaar-verkiezing 2010 op www.studentvanhetjaar.nl. De winnares wint onder andere een vakantie, een modellencontract en een fotoshoot in een landelijk magazine.


- einde persbericht -

Over Studenten.net
Studenten.net is sinds 1998 de grootste website voor hbo- en wo-studenten en heeft op dit moment ruim 273.000 leden en meer dan 20.000 bezoekers per dag. Moederbedrijf All4Students BV is uitgever van bepalende internettitels als Studenten.net, Studentenbaan.nl, Stages.nl en Studentenkamers.nl. Op de sites kunnen studenten onder meer terecht voor bijbanen, stages, kamers, kortingen, prijsvragen, reizen en informatie over studie, carrière en vrije tijd.



Ingezonden persbericht