Ryanair


---

19.01.10

Ryanair & Webads Announce Advertising Partnership for Italy and the Netherlands

Ryanair, `s werelds favoriete luchtvaartmaatschappij, kondigt vandaag een samenwerking aan met WebAds Italië en WebAds Nederland. WebAds is marktleider op het gebied van de exploitatie van online reclame en wordt verantwoordelijk voor het genereren van omzet door middel van de verkoop van Display advertenties op de site van Ryanair die jaarlijks meer dan 5 miljard impressies levert.

Ryanair heeft in Februari 2009 de verkoop van Display advertenties op www.ryanair.com geïntroduceerd via samenwerkingen met lokale exploitanten in Ierland en de UK. Recentelijk zijn daar Frankrijk en Spanje aan toegevoegd. Door het succes van de verkoop van advertenties in deze markten en de hoge click through rates, heeft Ryanair deze dienst verder uitgerold in andere markten. Binnekort worden nog een aantal samenwerkingen in Duitland, Portugal en de Nordics aangekondigd.

Ryanair's Stephen McNamara said,

"Ryanair is `s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij en doordat 99% van al onze vluchten geboekt worden via onze website www.Ryanair.com genereren wij meer dan 5 miljard impressies per jaar, een droom van adverteerders.

Adverteren op Ryanair is zeer succesvol gebleken voor onze adverteerders in UK en Ierland. Wij gaan dat nu verder uitrollen in Italië en Nederland. Wij hebben enorm veel vertrouwen in de diensten van WebAds als advertentie partner. De sterke marktpositie, kennis en ervaring van WebAds zorgt ervoor dat adverteerders in contact komen met de miljoenen bezoekers op onze site om hun campagne doelstellingen te realiseren. De advertentie-inkomsten stelt Ryanair in staat om nog lagere tarieven te bieden aan onze passagiers en dat wij in de toekomst de laagste tarieven kunnen blijven garanderen."

Constantijn Vereecken, Partner WebAds, said,

"WebAds is zeer verheugd met de samenwerking met Ryanair en wij zien het als een belangrijke toevoeging aan ons premium netwerk in Nederland en Italië. Ryanair is een zeer bekend merk voor reizigers en versterkt daarmee onze Reis segment. Het enorme maandelijkse bereik in combinatie met de beschikbare advertentie producten bidet adverteerders fantastische mogelijkheden om producten en diensten te communiceren aan een duidelijk gedefinieerde doelgroep."

Voor vragen over de advertentie mogelijkheden op www.ryanair.com kunt u contact opnemen met:
sales@airportmarketingservices.com of c.vereecken@webads.it