Politie Gelderland-Midden

Arnhemmer aangehouden wegens bedreiging
vrouw uit die stad hebben mishandeld en bedreigd met geweld. Volgens de vrouw zou de Arnhemmer ook een vuurwapen hebben.
---

Gewapende overval op Elster bedrijf

Publicatiedatum: 20-1-2010 13:49:53

ELST - Een autoschadebedrijf aan de Industrieweg-Oost in Elst is vanmiddag woensdag 20 januari overvallen door twee gewapende mannen. Het duo wist na bedreiging van twee medewerkers geld buit te maken en er vandoor te gaan. Voor zover bekend raakte niemand gewond. Beide daders zijn nog voortvluchtig.

Kort voor het middaguur kwamen de beide overvallers het bedrijf binnen en bedreigden het de twee medewerkers met vuurwapens of iets wat daarop leek. Er waren op dat moment geen klanten in de zaak. Vervolgens werden de medewerkers gekneveld en gingen de daders er met een nog onbekend geldbedrag vandoor.

Bevrijd
Nadat de medewerkers zichzelf hadden weten te bevrijden werd de politie gewaarschuwd die gelijk een onderzoek in de omgeving instelde. Dat is tot dusver nog zonder resultaat. De politie is op zoek naar drie mannen: een grote man van ongeveer 1.90 m lang en ongeveer 40 jaar. Hij droeg een blauwe sportbroek, een vierkant model bril en had een stoppelbaardje. Verder had hij een opvallend verzorgd gebit. De tweede man was kleiner dan de eerste en naar schatting 1.70 m lang. Hij had een dik of vadsig postuur en droeg een bivakmuts. Verder droeg hij een grijze pullover op een donkere joggingbroek. Beiden zouden gevlucht zijn in een zwarte auto, vermoedelijk van het merk Peugeot, 5-deursmodel. De derde dader, waarvan verder niets bekend is, zou de auto bestuurd hebben.

Getuigen gezocht
De politie doet bij haar onderzoek graag een beroep op getuigen die mogelijk kort voor of kort na de overval iets hebben gezien. Getuigen kunnen met hun informatie terecht bij de politie in Elst op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook op telefoonnummer 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053