Architect Herman Bessels: "wij leveren ons reclamebord in".

20/01/2010 13:59

Bessels architekten & ingenieurs B.V.

Architect Herman Bessels uit Twello heeft besloten zijn reclamebord in te leveren. Het is te gek voor woorden dat ondernemers, die geen directe relatie hebben met de detailhandel in Twello en bijbehorende parkeerdruk, worden opgezadeld met reclamebelasting van in totaal 6000 euro in 5 jaar tijd. Een aantal kantoorgebonden bedrijven zorgt zelfs voor parkeergelegenheid tijdens speciale evenementen en moeten nu meebetalen aan een parkeervoorziening voor een aantal supermarkten die in het Twellose rijkelijk zijn voorzien.

Besloten is dat er in Twello een parkeergarage komt die gefinancierd gaat worden door het heffen van belasting op reclame-uitingen. Met een zeer laag tarief hoopt men winkelend publiek naar Twello te trekken. Hetgeen in de praktijk zal gebeuren, is dat de NS de lachende derde wordt, want zij hebben een prachtige P+R-garage waar hun reizigers de auto gratis kunnen parkeren.

Bessels heeft besloten aan deze exercitie niet mee te doen en levert dan ook zijn reclameborden in.

Ir. Herman Bessels is directeur/eigenaar van Architectenbureau Bessels Architekten & Ingenieurs B.V. in Twello.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.bessels.nl/