Gemeente 's-Hertogenbosch

20-01-2010
Prijsuitreiking Vuurwerkfotowedstrijd

Op maandag 18 januari zijn de prijzen van de vuurwerkfotowedstrijd uitgereikt. De inzenders van de drie beste foto's waren uitgenodigd om naar het stadhuis te komen. Onder het genot van een kopje koffie en een Bossche bol onthulde wethouder Jetty Eugster de grote winnares. Gerlaine van Inge maakte de winnende foto. Deze foto is uitgekozen, omdat je op de foto duidelijk ziet dat zij goedgekeurd vuurwerk hebben afgestoken en daarna meteen zijn gaan opruimen. Zij heeft met deze foto een Wii spelcomputer gewonnen.

De tweede prijs ging naar de familie van Himbergen. Zij winnen kaartjes voor de Efteling voor het hele gezin. Cees van der Burg nam de derde prijs in ontvangst. Ook hij krijgt kaartjes voor de Efteling voor het hele gezin. vuurwerk

`Samen voor een schoon 's-Hertogenbosch'
De vuurwerkwedstrijd valt onder de campagne `samen voor een schoon 's-Hertogenbosch' Met deze campagne proberen we samen met bewoners en verschillende partners onze stad schoon heel en veilig te maken en houden. Omdat er jaarlijks veel gewonden vallen op 1 januari organiseren we de vuurwerkfotowedstrijd. Jongeren gaan op zoek naar weigeraars en steken die alsnog af. Als vuurwerk direct wordt opgeruimd kunnen we ongelukken voorkomen.