Gemeente Sneek


geluidshinder

Verzoek hogere waarden wet geluidshinder

Burgemeester en wethouders van Sneek geven er kennis van dat zij voornemens zijn een hogere waarde als bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder vast te stellen voor de geluidsbelasting vanwege wegverkeerslawaai van de Tolhek te Ysbrechtum.

Hogere waarden zijn wenselijk voor de woningen in de dorpsuitbreiding "De Râne" van Ysbrechtum die geprojecteerd zijn langs de Tolhek. In de dorpsuitbreiding kunnen maximaal 25 grondgebonden woningen gebouwd worden.

Op grond van afdeling 3:4 van de Algemene Wet Bestuursrecht in relatie met artikel 110c, lid 2 van de Wet Geluidhinder ligt het ontwerp besluit met de daarbij behorende stukken met ingang van woensdag 27 januari 2010 t/m dinsdag 9 maart 2010 bij de centrale balie, Marktstraat 15 te Sneek. Het ontwerpbesluit Hogere waarde is ook in te zien op de gemeentelijke internetsite: http://www.sneek.nl/, onder `Actueel in Sneek', `Bestemmingsplannen'.

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging een zienswijze omtrent het ontwerp-besluit hogere grenswaarde indienen bij het college van burgemeester en wethouders op de volgende wijze:


- schriftelijk (adres: College van burgemeester en wethouders van Sneek, Postbus 10.000, 8600 HA Sneek);


- mondeling, bij voorkeur na afspraak met de afdeling Ontwikkeling (dhr. S.G. Faber, telefoon: 0515-485576). Om praktische redenen verdient het aanbeveling een dergelijk verzoek te doen uiterlijk 14 dagen voor het einde van de terinzageleggings-termijn om termijnoverschrijding te voorkomen.