Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 20-01-2010

Koperdief aangehouden in Roosendaal

ROOSENDAAL: De politie heeft vannacht omstreeks 03.45 uur op de Boerenverdriet een 35-jarige man aangehouden ter zake koperdiefstal. Agenten zagen de man rijden op een fiets met aanhanger. Hij had 100 meter stroomkabel bij zich. Ook lagen er een TV en inbrekerswerktuigen in de aanhanger. In een Red Bull verpakking troffen de agenten GHB aan. De verdachte werd aangehouden en ingesloten. De politie is nog op zoek naar de herkomst van de goederen.

Jongen (17) met nepvuurwapen

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft dinsdagavond op de Burg van
Hasselstraat drie mannen aangehouden, na een melding dat een van hen met een vuurwapen was gezien bij de dikke boom aan het Thaliaplein. De politie heeft hen aan de hand van de opgegeven signalementen
aangehouden. Een 17-jarige jongen uit Halsteren bleek inderdaad een nepvuurwapen (bibigun) bij zich te hebben. De andere twee verdachten werden onmiddellijk in vrijheid gesteld. Tegen de 17-jarige jongen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Actie op tegengaan zwerfafval levert één bekeuring op

ROOSENDAAL: De politie heeft gisteren een actie in burger gehouden in de wijk Burgerhout.

Het doel van de actie was om op te treden tegen (met name) scholieren die hun straatafval op de openbare weg gooien. Deze actie werd georganiseerd als gevolg van de klachten uit de wijk over deze afval overlast en in overleg met de lokale onderwijsinstelling. Tijdens de actie heeft één leerling een bekeuring gehad voor het achterlaten van zwerfafval op de openbare weg. Dit heeft de scholier 90.- gekost. Wat ons betreft is het dus erg meegevallen.

Verkeerscontrole in Roosendaal

ROOSENDAAL: De politie heeft in samenwerking met de Belastingdienst vanmorgen tussen 08.30 en 11.00, uur aan de Gastelseweg een
verkeerscontrole gehouden. Er werden voor diverse
verkeersovertredingen negen bekeuringen uitgedeeld. Ook werd nog een man aangehouden die nog 340 euro boete moest betalen. De
Belastingdienst controleerde zeven klanten die bij hen nog een schuld hadden open staan. Er werden twee auto's in beslag genomen.

Tilburger rijbewijs kwijt na forse snelheidsovertreding

ZEVENBERGEN: Een 35-jarige Tilburger is vannacht omstreeks 00.30 uur na een forse snelheidsovertreding op rijksweg A16 zijn rijbewijs kwijt geraakt. Hij werd door agenten betrapt op het rijden van gecorrigeerd 154 km / uur terwijl ter plaatse 100 km / uur is toegestaan. Hij krijgt een proces-verbaal.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 20-01-2010 16:42 | © Regio Midden en West Brabant |