Project Gemeente Westland


Centrum voor Jeugd en Gezin Westland in Wateringen volgende week woensdag open

Publicatiedatum: 13-01-2010

Voor antwoord op al uw vragen over opvoeden en opgroeien

Grenzen stellen voor uw kind, het vergroten van weerbaarheid van uw kind, het afbouwen van borstvoeding, een kind dat niet meer naar school durft, sexuele voorlichting. Allemaal onderwerpen waar u als ouder vroeg of laat mee te maken kunt krijgen.

Met deze vragen - maar ook voor andere opvoed- en opgroeionderwerpen - kunt u terecht bij het Centrum voor Jeugd en Gezin Westland (CJG). Hier vindt u de deskundigheid van jeugdgezond-heidszorg, opvoedbureau en maatschappelijk werk ineen.

Opening en start

Op woensdag 20 januari 2010 vindt de feestelijke opening en officiële start van het Centrum voor Jeugd en Gezin Westland plaats op de locatie Wateringen. (Het Tolland4 /hoek Dorpskade). Wethouder Marga de Goeij zal om 14.00 uur samen met alle partners van het Centrum voor Jeugd en Gezin deze locatie openen. Deze middag zal ook de website www.cjgwestland.nl worden gelanceerd.

Opvoed ABC

Voor ouders en kinderen (van kleuters tot jongeren) zijn er verschillende activiteiten waarbij zij kennis kunnen maken met medewerkers en het nieuwe centrum. Iedereen uit Wateringen is vanaf 14.30 uur van harte welkom op deze feestelijke middag. De schrijfster van het boekje 'Het Op-voed ABC', Gerda Valstar, zal die middag aanwezig zijn om te signeren. De letters ABC staan in dit geval voor 'Aandacht geven, Bevestigen, Communiceren'. Het Centrum voor Jeugd en Gezin Westland biedt u dit boekje aan.

Bereikbaarheid

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Westland is op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur telefonisch bereikbaar via 088-0549977. Hier kunnen (toekomstige) ouders van kinderen tot 23 jaar, en natuurlijk ook jongeren zelf, terecht met al hun vragen over opvoeden en opgroeien. Via dit telefoonnummer kunt u ook een afspraak maken met een medewerker van het Centrum voor Jeugd en Gezin.